“Dream Maker 1” af Audrey Carlan

Dream maker

Original titel: International Guy
Forfatter: Audrey Carlan
Genre: Kærlighedsbog, erotisk
Serie: Dream Maker
Oversat af: Lars Bøgeholt Pedersen og Randi Bjerre Høfring
Sider: 400
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 21. juni 2019

duo 4½

 

Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

Jeg var vildt spændt på ’Dream maker’, men jeg må indrømme, at jeg blev en lille smule skuffet

streg

Resumé

Parker er en ukuelig skørtejæger med et særligt talent. Han forstår kvinder. Han har sammen med 2 venner lavet en forretning ud for at forstå kvinder og hjælper dem med karriere, kærlighed og livsstil. Jobbet betyder, at Parker kommer en del rundt i verden. Han starter sin rejse ud med at tage til Paris, hvor han møder den unge Sophie, hvor de skal hjælpe hende med at få succes i sin ny overtaget virksomhed. I New York møder han en skuespillerinde, som har mistet gejsten. I København skal han hjælpe en prinsesse med at finde tilbage til sin prins, og til sidst i Milano skal han få et undertøjsshow op at køre.

streg

Anmeldelse

Jeg var vildt spændt på ’Dream maker’ fordi jeg har læst forfatterens berømte ’Calender girl’ serie, som jeg, efter at jeg kom virkelig ind i bogen, var absolut vild med. Jeg husker tydeligt, at jeg lige skulle slutte mig bag om konceptet i ’Calender girl’ og var derfor nysgerrig på, om det var det samme for mig her i ’Dream maker’. Og det må jeg indrømme, at det er det. De første 2 steder vi var henne, skulle jeg lige bruge til at forstå vores hovedperson og til helt at forstå, hvad det var at forfatteren ville vise os. Jeg frygtede lidt, at vi skulle se en player af en hovedperson være sammen med alle damerne, som han kom i kontakt med.

Heldigvis forholdt det sig ikke sådan, og det var jeg glad for. Jo længere man kommer ind, jo dybere kommer man ind på vores hovedperson, selvom at jeg ikke helt føler mig lukket ind endnu. Jeg havde også lidt svært ved at forholde mig til hovedpersonen, handlingerne og måden konceptet i bogen fungerer på. Men jeg følte, at jeg åbnede mere op for det, jo længere ind i bogen vi kom ind. Men jeg vil så sige, at det første sted, Paris, følte jeg ikke så vildt meget for. Jeg varmede mere op for New York. Jeg kunne rigtig godt lide historien, vi får i København, og det var helt sikkert det bedste sted i bogen. Den sidste del var Milano, og jeg må indrømme, at den sagde mig ikke særlig meget, og der var jeg egentligt klar til at lukke bogen.

Så det var en blandet læseoplevelse for mig med ’Dream maker 1’. Jeg kan egentligt godt lide, at vi kommer de forskellige steder hen i verden, fordi vi får en lille smule af kulturen med hver gang og også særværdighederne, og det er jeg ret vild med. Jeg er dog meget spændt på, hvad resten af serien kommer til at byde os, og så håber jeg, at vi får mulighed for at komme endnu længere ind på hovedpersonen.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *