“Dream Maker 2” af Audrey Carlan

Dream maker 2

Original titel: International Guy
Forfatter: Audrey Carlan
Genre: Kærlighedsbog, erotisk
Serie: Dream Maker
Oversat af: Lars Bøgeholt Pedersen og Randi Bjerre Høfring
Sider: 586
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 11. oktober 2019

 

Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

Jeg synes ’Dream maker’ vokser endnu mere på mig, og jeg er spændt på, hvad der kommer til at ske i de næste.

streg

Resumé

Parker er igen ude i verden og hjælpe sine klienter. Han kommer blandt andet til San Francisco, da en forretningskvinde har brug for at finde sin eneste ene. I Montreal har en direktør brug for hjælp til at finde, hvem der udsætter hendes virksomhed for spionage. I London er der en bestsellerforfatter, som har fået skrivestop og har brug for at få inspiration til at få afsluttet sin bogserie. Til sidst mangler et bilfirma hjælp til en reklamefilm i Berlin. Parker og Skyler skal lære at have et distanceforhold, hvor deres kærlighed til hinanden stadig er i den spæde start. Forholdet bliver derfor udsat for et par prøvelser undervejs, både i forhold til hinanden, men også en udefrakommende trussel, som de ikke helt har styr på.

streg

Anmeldelse

Jeg kan et eller andet sted godt lide konceptet for bogen, altså at en virksomhed udfører forskellige jobs for sine klienter, dog er det svært lige at få til at fungere i praksis og se realiteten for det. Men i bogen, fordi det er fiktivt, så fungerer det egentligt okay for mig, så længe jeg ikke lige tænker alt for meget over det. Jeg synes, at det er godt, at der er en god balance mellem opgaverne og de private ting, som sker for vores hovedperson og hans venner. Var de private ting ikke sket i bogen, ville det simpelthen blive for kedeligt. Selvom at opgaverne tit har en lille ting at gøre med, at der kommer spænding i det private.

Der sker lidt ting og sager i Parker og Skylers forhold, som øger spændingen i bogen. Jeg synes dog, at en gang i mellem bliver tingene en smule sukkersødt, og det kunne godt irritere mig en del. Jeg ved, at det er nyt og amerikansk alt sammen, men jeg følte, at de hele tiden sagde, at de elskede hinanden.

En ting, jeg rigtig godt kunne lide ved denne anden bog i serien, var at vi kom lidt tættere ind på de andre personer, som vi mødte i den første bog. Her tænker jeg særligt på Wendy og hendes forlovede Michael. Det fungerer virkelig godt, at vi kom tættere på dem, fordi efter den første bog tænkte jeg virkelig, at det var et forfærdeligt forhold, men jeg må indrømme, at jeg faktisk gerne ville høre deres historie helt forfra.

Vi kommer også en smule tættere på de andre personer, som Parker samarbejder med, dog vil jeg mene, at man sagtens kan komme endnu tættere på. En ting, som også fungerer rigtig godt i ’Dream maker’, er at vi får lov til at rejse til de forskellige lande, hvor nogle bliver beskrevet noget mere end andre. Her synes jeg, at London stak meget ud i bogen, hvor mange af seværdighederne blev beskrevet, og dette kunne være fedt, hvis det fortsatte på samme måde ved de andre steder.

Der kommer også lidt spænding til stede i bogen, som jeg er spændt på, hvordan det kommer til at forløbe i de næste bøger. Jeg glæder mig faktisk lidt til at læse videre, når ’Dream Maker 3’ kommer på gaden. Der er nogle fede elementer i bogen, som jeg synes fungerer ret godt, og nogle som ikke tiltaler mig helt lige så meget, men alligevel synes jeg at serien indeholder noget potentiale, som gør at jeg glæder mig til at læse videre.

Reklamelink: Bogen kan blandt andet købes hos Plusbog.dk

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *