“Efterladt” af Linda G

Efterladt

Original titel: Efterladt
Forfatter: Linda G
Serie: Vega
Genre: Erotisk roman
Sidetal: 308
Forlag: Leatherbound
Udgivelsesdato: 3. juli 2018

duo 4½

 

 

 

 


Tak til Leatherbound for anmeldereksemplaret.

Åh hvor har jeg glædet mig til at læse videre i Linda G’s serie ’Vega’ og finde ud af, hvad der nu ville ske i Marc og Claudias historie.
streg

Resumé

Claudia er stukket af, og imens lever Marc en fortvivlet tilværelse, hvor hans ven Thomas forsøger at få ham på benene igen, ved at finde ud af, hvor Claudia er taget hen. Men da Claudia flygtede var det ikke bare til en anden by, men til et andet land. Her forsøger hun at ligge følelserne til side og komme videre, da hun er overbevist om, at Marc ikke kan leve med hendes fortid. Hun bliver dog i tvivl, om hun har truffet det rigtige valg, da hele hendes virkelighed ramler sammen.

streg

Anmeldelse

Jeg er ret splittet med ’Efterladt’, da jeg indimellem ikke helt kan følge, hvordan Marc og Claudia kan gå fra varm til kold overfor hinanden, og de er begge ret hurtigt til at dømme andre, uden at få en forklaring først. Til gengæld var jeg vild med at få et større indblik i Claudias veninde, Michelles, liv, som reddede en hel del for mig.

Michelle blev til en virkelig interessant karakter i ’Efterladt’, hvor Claudia og Marc desværre formåede at irritere mig til tider. Heldigvis kunne de dog godt komme til fornuft, og se at de havde handlet forkert eller for overilet, hvilket jeg var glad for. Jeg må tilstå, at jeg indimellem blev lidt trætte af deres hurtige humørskift, da de alligevel godt ved, at de elsker hinanden og ikke kan undvære hinanden, men alligevel træffer de nogle beslutninger, uden at få snakket ordentlig sammen.

Jeg synes beskrivelserne af både steder og følelser var virkelig gode, og gjorde det let at fordybe mig i historien og lukke hverdagen ude. Forsiden er også virkelig flot, og kommer til at pynte fint på min bogreol. Den har nogle fede detaljer på, som straks fangede min opmærksomhed.

Der er en hel del spænding til stede i ’Efterladt’, så det tog mig heller ikke mere end et par timer at læse den, da jeg både syntes, at den var let at læse, men også fordi jeg gerne ville have hele historien på en gang. Slutningen er også utrolig vild, fordi der sker noget ret stort på den allersidste side. Derfor håber jeg også, at den næste bog snart kommer, så jeg kan finde ud af, hvad der nu vil ske.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *