“Elskerinden” af Maya Banks

elskerinden

Original titel: The Tycoon’s Rebel Wife
Forfatter: Maya Banks
Oversætter: Lene Støvring
Genre: Erotisk kærlighedsroman
Sider: 175
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 15. september 2017

DUO stjerner 4

 

 

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Jeg var spændt på hvad ’Elskerinden’ ville bringe efter ’Løgn og lykke’. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde noget imod længden på denne bog, fordi det faktisk var meget passende. Det som dog ikke fungerede vildt godt for mig, var selve handlingen.

streg

Resumé

Isabella Caplan er blevet voksen og nu vil hun have en mand – men ikke bare hvem som helst. Nej, hun vil have sin barndomsforelskelse Theron Anetakis. Derfor har hun lagt en plan, nemlig at tage hen til ham og forføre ham. Det hun dog ikke ved, er at hun næsten kommer for sent, fordi Theron går nemlig med gifteplaner. Han vil have en respektabel græsk kvinde, som kan styrke hans økonomi og fremtid, og han har allerede fundet en kvinde som er kommet igennem nåleøjnet, men hvad Theron ikke ser komme, er Isabella.

streg

Anmeldelse

Efter at have læst ’Løgn og Lykke’, glædede jeg mig meget til at læse ’Elskerinden’. Jeg var lidt forhåndstaget, med at jeg ville komme til at hade længden på bogen, men overraskende nok var dette faktisk ikke et problem. Jeg synes nemlig at længden var meget passende, da jeg egentligt fik det ud af bogen, som jeg gerne ville.

Jeg kunne godt lide personerne, som vi møder. Jeg kunne godt lide Isabella og Theron, i forbindelse med det, man fik lov til at se, høre og mærke fra dem. Her kunne man med fordel have haft nogle episoder fra deres barndom skrevet ind i bogen, men dette havde nok i sidste ende irriterede mig, så derfor var det godt at bogen ikke var længere, så der slet ikke var plads til det. Men for at få et større indblik i personerne og deres fortid sammen, kunne dette have været en god ting. Jeg må indrømme, at jeg er blevet en smule træt af denne form for handling og plot – en ung pige der stadig er sindssygt forelsket i sit barndoms idol, og sætter alt ind på at forføre ham. Jeg har læst et par bøger med dette efterhånden, og det begynder at irriterer mig lidt, at man ikke fornyer det lidt.

Det er selvfølgelig vildt ærgerligt med hensyn til ’Elskerinden’, fordi den havde en masse potentiale og på grund af bogens længde, kom vi ikke i dybden med personerne. Jeg tror også, at det hænger sammen med, at jeg også var blevet lidt farvet af ’Løgn og lykke’, som bare var så spændende og havde nogle virkelig fede elementer i sig, så dette medførte, at jeg endte med at kede mig i ’Elskerinden’. En ting som jeg dog vil fremhæve, er at jeg ikke synes, at jeg mærker aldersforskellen mellem dem, hvilket jeg syntes var godt, selvom der kun er ca. 10 år imellem dem.

Når alt dette er sagt, så synes jeg alligevel at ’Løgn og Lykke’ og ’Elskerinden’ var et par hyggelige bøger, så jeg glæder mig meget til at læse ’En hemmelig affære’, som kommer til at handle om den tredje og sidste bror.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *