“En hemmelig affære” af Maya Banks

En hemmeligh

Original titel: The Tycoon’s Secret Affair
Forfatter: Maya Banks
Genre: Erotisk roman
Sider: 176
Oversætter: Lene Støvring
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 3. oktober 2017

DUO stjerner III

 

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret

Jeg havde mine betænkeligheder, inden jeg gik i gang og havde faktisk ikke de store forventninger, men jeg blev faktisk glædeligt overrasket, fordi jeg synes ’En hemmelig affære’ sad lige i skabet og var en rigtig sød læseoplevelse.

streg

Resumé

Jewel Henleys kinder blusser hektisk, da hun erfarer, at den spændende mand, som har taget hende med storm, er hendes nye arbejdsgiver Piers Anetakis. Piers fyrer hende dog på stedet, da han opdager, at han er hendes chef, for han blander aldrig arbejde og privatliv. Men Piers kan ikke glemme den livsglade kvinde, som han tilbragte en hed nat med, og da det endelig lykkes ham at opspore hende igen, får han sit livs overraskelse.

streg

Anmeldelse

Efter jeg havde læst de andre bøger fra Maya Banks i denne lille serie, må jeg indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger, da jeg ved de andre bøger, enten ikke følte for længden eller historien. Så jeg forberedte mig vel lidt på det værste, men her blev jeg virkelig glædeligt overrasket, fordi jeg synes længden var super fin og historien var også rigtig god og sød. Så det betød, at da bogen var færdig, sad jeg tilbage med en god følelse og følelsen var, at det var en rigtig sød og let læseoplevelse. Jeg kunne rigtig godt lide plottet og universet i bogen, og jeg var også ret vild med, at vi fik lov til at have meget de andre par igen.

Jeg kunne rigtig godt lide både Jewel og Piers. Begge personer tiltalte mig faktisk og jeg følte, at selvom bogen var kort, kom vi faktisk fint ind i dem. Vi var med, da de mødte hinanden og til slut, så dette synes jeg faktisk var rigtig fint. De havde begge nogle hemmeligheder, som kom frem i lyset og selvfølgelig uden en større forklaring, men dette gjorde mig ikke noget, fordi jeg synes, at det hele længdemæssigt var meget passende. Som nævnt tidligere synes jeg også at plottet var rigtig godt, fordi der skete nogle rigtig spændende ting, og den rummede faktisk rigtig meget godt og dybdemæssigt.

Jeg synes faktisk det var rigtig godt, at vi fik denne historie til sidst, fordi jeg synes den er rigtig god til at samle op. Vi får lov til at møde de andre karakterer igen, og man kunne rigtig mærke sammenholdet mellem kvinderne, og glæden blandt brødrene var også rigtig godt til stede i den sidste bog. Jeg må faktisk også indrømme, at jeg er ked af, at det nu er slut, fordi efter ’En hemmelig affære’ har jeg faktisk bare lyst til at læse mere. Så er det selvfølgelig heldigt, at Maya Banks har skrevet en masse bøger, som jeg endnu ikke har læst, men jeg kunne godt tænke mig at læse videre i dette univers, som tiltalte mig rigtig meget.

Alt i alt var ’En hemmelig affære’ en rigtig positiv læseoplevelse. og var med til at trække de andre bøger op, da vi fik lov til at møde de andre personer igen. Jeg kan rigtig godt lide Maya Banks skrivestil og håber, at andre af hendes bøger fortsat bliver oversat.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *