“En skønne dag” af Carey Heywood

en skønne dag

Original titel: The Other Side of Someday
Genre: Ungdomsbog
Serie: Coralinaserien
Oversat af: Astrid Lindeloff
Sider: 283

Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 25. oktober 2018

duo 4½

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

’En skønne dag’ er den første bog, jeg har læst af Carey Heywood, og er bestemt ikke den sidste.
streg

Resumé

Courtney har haft en forfærdelig dag, og netop som den ikke kan blive værre, falder hele hendes liv til jorden, og hun må starte på en frisk. Men på denne dag bliver hun også mødt af godhed, da hun punkterer, og ikke kan betale for et nyt dæk. Efterfølgende opsøger hun den søde mand på værkstedet, for at betale for dækket og takke ham, men i stedet er det en ung mand, der tager imod hende. Det sidste Courtney har brug for, er dog en fyr i sit liv.

streg

Anmeldelse

Jeg nød virkelig at læse ’En skønne dag’, selvom den i den sidste halvdel blev en anelse kedelig, sød og forudsigelig. Til gengæld var første halvdel bare spot on, og jeg elskede virkelig den del! Jeg fik ret hurtigt historien ind under huden, og følte mig hurtig en del af den. Courtney er virkelig absurd uheldig indenfor de første 10-20 sider, og jeg følte mig ret hurtigt forbundet med hende.

Clay er virkelig en charmør udover alle grænser, og han fik også sneget sig ind i mit hjerte. Han er sexet, med et blink i øjet, og er også både romantisk og gammeldags, og jeg var vild med hele pakken! Mit hjerte kunne i hvert fald ikke undgå at banke lidt ekstra over de ting, han gør for Courtney.

Jeg troede lidt i starten, at jeg havde regnet den ud, hvordan historien ville udarte sig, men der formåede Carey Heywood alligevel at overraske mig, hvilket var rigtig lækkert! Desværre bliver historien lidt for ”nem” til sidst, så der mistede jeg lidt interessen. Jeg synes dog stadig, at det er en virkelig god bog, og ved derfor også med sikkerhed, at jeg skal læse flere af hendes bøger.

’En skønne dag’ er en del af en serie, og jeg glæder mig til at læse videre! Jeg havde faktisk troet, at den næste ville handle om Courtney’s bedsteveninde, Jen, men det ser ikke sådan ud, hvilket bare gør mig mere nysgerrig på, hvilken retning historien vil fortsætte i.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *