“En uimodståelig fristelse” af Julia Quinn

En uimodståelig fristelse

Originaltitel: When he was Wicked
Forfatter: Julia Quinn
Serie: Familien Bridgerton
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 359
Oversat af: Lotte Follin
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 26. august 2021

 


Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

Jeg elsker disse bøger, og selvom ‘En uimodståelig fristelse’ ikke er favoritten, så nød jeg den stadig i fulde drag.

streg

Bagsidetekst

I ethvert liv er der et vendepunkt. Et øjeblik så overvældende, så klart og anelsesfuldt, at man ved, at livet aldrig mere vil blive det samme.

Michael Stirling, Londons mest berygtede libertiner, har aldrig haft problemer med at få opmærksomhed fra det modsatte køn, men han har altid været omhyggelig med ikke at lade sig indfange af nogen af sine talrige erobringer. Det forandrer sig i samme øjeblik, han møder Francesca Bridgerton og for første gang nogensinde forelsker sig hovedkulds.

Men Francescas hjerte tilhører en anden, så Michael må lære at leve med sin ulykkelige kærlighed. Indtil en dag, hvor der bliver vendt op og ned på Francescas liv, og han endelig får muligheden for at fortælle hende om sine følelser – hvis han da tør?

streg

Anmeldelse

Den her bog var både lidt svær for mig, men alligevel god. Jeg havde lidt svært ved at navigere rundt i karakternes følelser, da der allerede i begyndelse sker en ting, som har så stor indvirkning på resten af bogen, at det er ret vigtigt, at historien bliver bygget ordentligt op.

Jeg synes dog, at Julia Quinn løser den svære opgave, men det endte alligevel med at være en bog, hvor jeg følte mig en anelse splittet, på trods af at jeg virkelig godt kunne lide de to hovedpersoner. Det er nok bare selve begyndelsen, jeg har det svært med, og heldigvis faldt den også mere og mere i baggrunden.

Der var også noget ved slutningen, der undrede mig, men det kan jeg desværre ikke afsløre uden at ødelægge spændingen ved bogen, så derfor bliver min anmeldelse også lidt vag, fordi der er så mange ting, jeg ikke kan komme direkte ind på.

Jeg glæder mig dog stadig til at læse videre i universet, og måske var denne bog bare ikke helt så meget mig, som de andre har været, men jeg nød alligevel at tilbringe tid i universet.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *