“En uundgåelig længsel” af Julia Quinn

image_pdfimage_print

en uungåelig længsel

Originaltitel: Romancing Mister Bridgerton
Forfatter: Julia Quinn
Serie: Familien Bridgerton
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 369
Oversat af: Lotte Follin
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 1. december 2020

 

Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

’En uundgåelig længsel’ var en skøn læseoplevelse, og jeg nød at læse den, selvom den ikke er min favorit i serien indtil videre.

streg

Resumé

Penelope Featherington har altid været hemmeligt forelsket i sin bedste vens storebror, Colin Bridgerton. Hun tror, hun ved alt om ham, men da hun opdager hans største hemmelighed, bliver hun i tvivl ad, om hun overhovedet kender ham.
Colin er træt af kun at blive betragtet som en charmør, og også af folks besættelse af lady Whistledown, der evig og altid har en smart bemærkning om ham i hvert eneste nummer af sit blad. Da han vender tilbage til London efter en længere rejse, opdager han, at mange ting har forandret sig, heriblandt Penelope. .

streg

Anmeldelse

Jeg elsker den her serie, selvom ’En uundgåelig længsel’ ikke var den bedste i serien, så nød jeg at læse den. Den indeholdte en virkelig god historie, som jeg blev draget af, men den afslørede også noget, jeg ikke var klar til at få af vide endnu, hvilket var lidt ærgerligt. Det er måske også derfor, jeg har lidt blandet følelser for den, fordi den mistede noget, de andre havde, og som jeg elskede dem for.

Vi får endelig Penelopes historie, som vi starter lidt på i ’En fortryllende hemmelighed’, og Colin har vi også mødt i de tidligere bøger. Han er noget af en charmør i de andre bøger, altid klar med en hurtig bemærkning og god til at smigre sig ud af uheldige situationer. Penelope har altid virket lidt genert og tilbageholdende, men det var fedt at overvære hende vokse og blomstre i den her bog, for hun går virkelig igennem en forvandling og viser sig at indeholde meget mere, end man lige regner med.

Jeg elsker den humor, der er til stede i dette univers, og det er virkelig med til at løfte læseoplevelsen, når man kan sidde og grine over det, der sker i bogen. Der er heller ikke lang tid til at vi kan se det hele foregå på tv, når serien får premiere om lidt. Den glæder jeg mig i hvert fald enormt meget til at se og er spændt på, om den kan leve op til mine forventninger og forestillinger.

Det kan kun blive spændende at finde ud af, hvad der venter i den næste bog. Jeg fornemmer i hvert fald, at der snart sker noget for en af døtrene, da der bliver lagt ret meget op til det i denne. Endnu engang formår Julia Quinn at tryllebinde og fornøje mig i hendes univers.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.