“En uventet forelskelse” af Julia Quinn

bridgerton

Originaltitel: The Viscount Who Loved Me
Forfatter: Julia Quinn
Serie: Familien Bridgerton
Oversat af: Christa Leve Poulsen
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 364
Forlag: People’s press
Udgivelsesdato: 17. juni 2020

 

 

Tak til People’s press for anmeldereksemplaret.

Det var skønt at være tilbage i Julia Quinns univers, og jeg er kæmpe fan af serien indtil videre!

streg

Resumé

Den unge greve Anthony Bridgerton er blandt de mest eftertragtede ungkarle i byen, men han er også berygtet for at være løssluppen og have en hang til fester og smukke kvinder. Det kommer derfor som noget af en overraskelse, da han beslutter sig for at gifte sig. Han har udvalgt Kates lillesøster, men Kate er langt fra begejstret. Hun ønsker, at sin lillesøster finder en, der elsker hende, og Kate gør derfor alt, hvad hun kan for at forhindre forlovelse. Anthony må dog også til sidst erkende, at det ikke er Kates lillesøster, men i stedet for Kate, han drømmer om om natten.

streg

Anmeldelse

Jeg var helt vild med den humor, der var til stede i ’En uventet forelskelse’. Flere gange tog jeg mig selv i at grine højt undervejs, fordi der er så mange gode scener og spydigheder, der kommer til udtryk i handlingen. Kate er nemlig langt fra, som en dame skal være, og hun opfører sig bestemt ikke som en. Hun har heller ikke noget håb for, at hun finder sig en ægtemand, og hun bruger derfor alt sin tid på at beskytte og vejlede sin lillesøster i bejlerjunglen.

Den ping-pong der var mellem Kate og Anthony var også fabelagtig, og de får virkelig hinanden op i det røde felt. Som tilskuer var det bare underholdende at følge med i, og samtidig er scenerne så godt beskrevet, så da der er en sø-scene og en våd hund, kunne jeg bare se det hele klart, hvordan det hele forløb og kun grine endnu højere.

Jeg havde dog også en fornemmelse af, hvordan historien ville ende, for med de gnister og spændinger der er mellem Kate og Anthony, måtte det ligesom ende på den måde. Andet havde været uretfærdigt! Jeg havde det lidt blandet med Kates søster, fordi hun også falder meget i baggrunden, da Kates personlighed er så stor og fylder så meget, men henimod slutningen begyndte hun også at træde lidt mere i karakter.

Jeg kom også rigtig tæt på Anthony, og det viste sig, at han bar rundt på en stor frygt og en idé om, hvor mange år han ville leve, fordi han har nogle ar fra fortiden. Den måde Julia Quinn håndterer og fletter det ind i historien er nænsomt og genialt, og jeg kan kun vente i spænding på, hvad hun giver os i den næste bog.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *