“Endelig sikker” af Maya Banks

Endelig sikker

Original titel: Safe at last
Forfatter: Maya Banks
Serie: Slow burn
Genre: Paranormal, erotik
Sider: 369
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 30. januar 2017

DUO stjerner III

 

 

Tak til Lovebooks anmeldereksemplaret

Bøgerne fortsætter med at være fantastiske. Jeg blev fanget af bogen med det samme på grund af stemningen og personerne. Jeg kunne ikke lægge den fra mig.

streg

Resumé

Zach har ledt efter Gracie i 12 år, efter hun forsvandt på en nat, som forandrede deres fremtidsdrømme for altid. En dag igennem Zachs arbejde ved Deveraux security snubler han over et maleri, som bringer minder tilbage og som overbeviser ham om at Gracie er i live og i nærheden. Men da han møder hende igen, får han sig en overraskelse. Hun er nemlig såret, mistroisk, fortabt og bange – for ham. En anden ting er også at hun er uden sine telepatiske evner. Men Zach er på ingen måde slut med Gracie endnu, når han nu har fundet hende igen.

streg

Anmeldelse

Jeg blev rigtig hurtigt fanget af ’Endelig sikker’. Jeg kan virkelig godt lide bøgerne i denne serie. Da jeg modtog ’Endelig sikker’ var jeg ret sikker på, at dette var den sidste. Jeg ved ikke hvorfor jeg havde overbevist mig selv om, at det var en trilogi. Men jeg blev virkelig glædelig overrasket over, at finde ud af at der kommer endnu flere, som jeg håber, bliver oversat. Dette var jeg især glædelig for, fordi jeg slet ikke følte, at jeg var færdig med personerne, som man har mødt i bøgerne.

Jeg kunne virkelig godt lide Zach og Gracie. Man skifter lidt mellem at høre hver deres synspunkter og dette fungerede virkelig godt. Jeg kunne godt lide, at vi har mødt Zach før. I de andre bøger har han altid været den gådefulde og hemmelighedsfulde. Så det var rigtig fedt at få lov til at komme ind i hans tanker og historie. At man så også får lov til at møde Gracie, var rigtig godt, fordi de bare passer rigtig godt sammen og man får en rigtig god stemning fra dem i bogen. Jeg fik en stor tro på at kærlighed varer ved for evigt.

’Endelig sikker’ var en smule anderledes end de andre har været. Og dette synes jeg var meget godt, så det ikke blev for ens og de kom til at ligne hinanden alt for meget. ’Endelig sikker’ var nemlig ikke så fyldt med erotik, som de andre har været. Det er der også en god grund til, i forbindelse med deres fortid, så det fungerer rigtig godt. Men den var dyster og ”sort” og spændingsfuldt som de andre. Her tænker jeg meget på den action, som de er oppe i mod i alle bøgerne, men på forskellige måder.

Jeg synes det er super dejligt, at få lov til at møde de andre karaktere, som vi lærte at kende i de andre bøger igen. Det gav mig en virkelig stor lyst til at læse de andre bøger forfra. Det gør også, at jeg klart kan anbefale ’Endelig sikker’ i ’Slow burn’ serien. Derved kan jeg selvfølgelig også anbefale de andre, fordi jeg synes at bøgerne bringer en fed sammensætning af kærlighed, erotik og action med et tvist af paranormale evner.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *