“Englens søn” af Jette Kjær Petersen og Eva Götzsche

Englens søn

Titel: Lygtemandens datter
Forfatter: Jette Kjær Petersen
Genre: Ungdomsbog, fantasy
Udgivelsesdato: 12. november 2016
Sidetal: 299
Forlag: Egolibris

duo 4½

 

 

 

 

Så kom fortsættelsen til ’Lygtemandens datter’ endelig, og til trods for at det er over to år siden, at jeg læste den, så var det let at komme ind i universet igen.

streg

Resumé

Efter det lykkedes for Calluna og Lukas at bryde Lygtemændenes forbandelse, er Calluna taget med Lukas hjem til hans forældre, hvor hun vil bo, mens hun læser. Da hun vender tilbage til Rold for at besøge hendes bedstemor, går det dog op for hende, at alt ikke er så godt, som de gik og troede og før hun ved af det, befinder hun sig i livsfare igen…

streg

Anmeldelse

På trods af at de er mere end to år siden, at jeg sidst befandt mig i dette univers, stod handlingen dog stadig så tydelig for mig, at det ikke var noget problem at komme tilbage til historien. Jeg kunne dog godt mærke, at jeg er blevet det ældre, da jeg ikke på samme måde blev revet med af historien, simpelthen af den grund, at jeg ikke rigtig befinder mig i målgruppen længere.

Jeg synes dog stadig det er spændende og kan rigtig godt lide, at det meste af denne bog handler om Lukas, og hvor man får hans historie og synsvinkel. Den er meget letlæselig og jeg brugte ikke mange timer på at komme igennem de knap 300 sider.

Slutningen er utrolig åben, så jeg kan næsten ikke forestille mig andet, end at der kommer en fortsættelse på historien. Desuden ender den nærmest i klimaks, så jeg håber da, at vi får mere fra Jette Kjær Petersen og får afslutningen på denne fantasy historie, som har bragt noget nyt på bordet, som var det der gjorde mig nysgerrig i første omgang.

Forsideillustrationen er utrolig flot på ’Englens søn’, og lokker rigtig meget med de fine detaljer. Så selvom jeg ikke er i målgruppen længere, blev jeg alligevel underholdt, og jeg skal helt sikkert læse resten af Callunas historie, hvis og når den forhåbentlig kommer.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *