“Enough Said” på Blu-ray

Enough said

Original titel: Enough said
Genre: Komedie, drama
Spilletid: 1 time og 33 minutter
Skuespillere: Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini og Catherine Keener.
Udgivelse: 30. oktober 2014
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO stjerner 4

 

’Enough said’ er en hyggelig komedie med humor, og sjove akavede scener.


streg

Resumé 

Eva er en enlig mor, og har et job som massør, som byder på lidt af hvert i tilværelsen. Da hun møder den søde og sjove fraskilte mand Albert, begynder en lysere hverdag for Eva. Hun er dog stadig usikker på hendes følelser, og da hun helt tilfældigt bliver venner med Alberts ekskone, får hun pludselig Albert at se fra en helt anden vinkel. Spørgsmålet er så bare, om det er godt eller skidt for hende og hendes forhold til Albert?

streg

Anmeldelse 

’Enough said’ er en sød hyggelig komedie, som kan bruges til en aften, hvor man bare har brug for at slå hjernen fra. Den fik mig til at smile, grine, blive flov og akavet, og den blev indimellem også en smule alvorlig, dog uden at gå væk fra sin genre.

Skuespillerne der er med i denne film, er ikke nogen jeg kender særlig godt, selvom jeg havde set dem et par gange før. Jeg synes dog, at de var rigtig gode i deres roller, og gav et realistisk bud på hvordan virkeligheden kunne se ud.

Et af temaerne der var med i ’Enough said’, var hvordan man er ”den bedste” forældre, og hvordan man bedst muligt kan være der for sine børn. Den fortæller rigtig meget om forældreskab, selvom det overordnede tema er ny funden kærlighed, modsætninger der bliver tiltrukket af hinanden, og hvor grænserne egentlig er.

Så hvis du har brug for en film, der ikke kræver særlig meget hjerneaktivitet, er ’Enough said’ en mulig kandidat til en stille og rolig aften, hvor du helt sikkert vil gå smilet og grinet frem undervejs. Der er dog godt nok sat en høj aldersgrænse på den, hvilket jeg ikke helt forstår, men grunden kunne være, at man skal være voksen nok, til at forstå alle aspekter af skilsmisse og dét, det indebærer.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *