“Et rigtigt håndværkertilbud” af Carey Heywood

Et rigtigt håndværkertilbud

Originaltitel: Fix her up
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Woodlake-serien
Oversat af: Camilla Engkjær Laursen

Genre: Kærlighedsroman

Sider: 293
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 23. december 2019
DUO stjerner III

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

’Et rigtigt håndværkertilbud’ er ikke den første bog, jeg læser af Carey Heywood, men det er bestemt heller ikke den sidste!

streg

Resumé

Finley beslutter sig for, at hun vil starte helt forfra efter en slem skilsmisse, så hun flytter fra Texas til New Hampshire, hvor hun har investeret i et rigtigt håndværkertilbud. Da hun ser huset, opdager hun dog, at det er noget af en opgave, hun har givet sig selv. Før hun får set sig om, får hun et tilbud fra en lækker fremmed, og selvom hun er tøvende, ender hun med at takke ja til Noah. Han viser sig at være hendes redningsmand, men Finley har for meget i bagage til at ville indlede mere med ham, selvom hun er tiltrukket af ham. Men kan hun blive ved med at modstå ham, især når han er så stædig og udholdende, som han er?

streg

Anmeldelse

Det tog ikke lang tid, før Finley havde vundet mig over på sin side. Hun er 35 år og skal nu til at begynde forfra på det liv, hun troede, hun havde styr på de sidste 10 år. Der kunne godt have været en større uddybning af, hvad hun har oplevet fra sit tidligere ægteskab, men der var lige præcis nok til, at man fik medfølelse og søsterbånd med hende.

Jeg ønskede så brændende, at hun skulle få vendt sit liv om, så hun igen kunne få glæde ind i sit liv. Hun er virkelig blevet svigtet, og jeg beundrer hendes mod med bare at rykke teltpælene op og flytte tværs over landet, selvom hun har et tæt forhold til sin familie. Lige på det punkt kunne jeg virkelig godt relatere til hende, men jeg ville godt nok have svært ved at flytte så langt væk fra min familie.

Det er ikke den første bog, jeg har læst af Carey Heywood, og det bliver heller ikke den sidste. Jeg synes, hendes historier har en tilpas dybde samtidig med, at de er lette at læse, og det er virkelig skønt at have sådan en bog indimellem. Derudover formår hun også at tage et tungt emne op undervejs, så det ikke bare er en lykkelig bog, man læser.

Jeg fik hurtigt læst ’Et rigtigt håndværkertilbud’, fordi sproget er let og historien hurtigt opslugte mig. Lige nu kunne jeg bare godt tænke mig at læse videre, så jeg blev glad over at opdage, at der er flere i serien. Jeg synes, hun formår at forny sig, og samtidig gøre det nemt for læseren at sætte sig i karakterens sted, fordi hun gør karaktererne så jordbundne, selvom de bliver beskrevet som lækre. Hvis du kan lide de andre bøger af hende, vil denne bestemt også falde i din smag.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *