“Eventyret venter” af Sofia Fritzson

eventyret venter

Original titel: När äventyret vänter
Forfatter: Sofia Fritzson
Serie: Søstrene og kærligheden
Oversætter: Ulla Stender Kyndlev
Genre: Skønlitteratur
Sidetal: 237
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 2. juli 2018

duo 4½

 

 

Tak til HarperCollins for anmeldereksemplaret.

’Eventyret venter’ var en hyggelig bog, og var perfekt at læse her i sommermånederne.
streg

Resumé

Da Fanny en morgen bliver smidt ud af hendes onenightstand i kun undertøj, fører det til, at hun kommer til at møde naboen, Christopher, som ikke kunne være mere forskellig fra hende. Da hun ender med at blive ansat som lektiehjælp for hans datter, finder de dog hurtigt ud af, at der er en stor tiltrækning imellem dem, som er svær at bekæmpe. Men Fanny er ikke typen, der dater og har kærester, og Christopher bærer rundt på en sorg fra fortiden, så hvor meget håb er der egentlig for deres fælles fremtid?

streg

Anmeldelse

’Når drømmen bliver til et eventyr’ var en bog, jeg virkelig nød at læse, så derfor glædede jeg mig også til at læse videre i ’Eventyret venter’, som jeg allerede vidste, ville komme til at handle om en af de andre søstre. Fanny er lidt af en rod, der godt kan lide at leve livet i den hurtige bane, med fart under sig i form af en motorcykel. Hun elsker at opleve nye ting, og vil ikke nøjes med noget i livet.

Christopher er derimod en perfektionist, hvor intet er overladt til tilfældigheder og alting er i system og orden. Hans hjem er pletfri, og han har svært at give slip og bare nyde livet. De er altså de totale modsætninger, men som man har hørt før, så har modsætninger det med at blive tiltrukket af hinanden, hvilket også er tilfældet her i ’Eventyret venter’.

Jeg har dog stadig en masse ubesvarede spørgsmål vedrørende søstrenes forhold til hinanden, som jeg håber bliver besvaret i den næste bog, som kommer til at handle om den sidste søster, som er model. Det er i hvert fald tydeligt i ’Eventyret venter’, at der er en del bagage til stede mellem Fanny og Jennifer, som sikkert bliver uddybet i den næste bog, eftersom at vi så kommer tættere på Jennifer, som ellers indtil videre har været meget fjern og holdt sig på afstand af de andre to søstre.

Hvis du trænger til en hyggelig sommerbog med kærlighed og heling som grundelementer, og du samtidig var vild med ’Når drømmen bliver til virkelighed’, skal du helt sikkert også tage fat i ’Eventyret venter’, som jeg nød at læse. Den var hurtigt læst, fordi den både er kort, men også nem at gå til, og nogle gange er det bare rart, når man ikke skal forhold sig til alt for mange elementer på en gang.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *