“Eviglivet” af Gena Showalter

Eviglivet

Original titel: Everlife
Forfatter: Gena Showalter
Serie: Evigt liv
Oversat af: Lene Støvring
Genre: Fantasy, serie

Forlag: Harper Collins Nordic
Sider: 478
Udgivelsesdato: 1. oktober 2018

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Harper Collins Nordic for anmeldereksemplaret.

En hæsblæsende afslutning på en fantastisk trilogi, som virkelig adskiller sig fra de andre fantasybøger.

streg

Resumé

Ten tog det endegyldige valg, da hun var 17, hvor hun bestemte sig for, hvilken virkelighed, hun skulle leve Eviglivet i. På intet tidspunkt har hun fortrudt dette valg, lige indtil nu. Virkelighederne er ved at ramle sammen, og hvis ikke Trojka og Myriaderne skal gå under, så må de finde ud af at enes. Ravnenes prins må dræbes, og det vil kræve ofre og en høj pris. Der er kun en, der kan hjælpe Ten. Det er Killian Flynn, som både er hendes fjende og store kærlighed, men et svigt sætter en stopper for planerne, og håbet svinder ind…

streg

Anmeldelse

Jeg har været helt vild med denne trilogi af Gena Showalter, som jeg syntes skiller sig virkelig meget ud fra de andre bøger indenfor fantasygenren. ’Eviglivet’ var en hæsblæsende afslutning på en fremragende trilogi, og siderne fløj bare afsted!

Det er virkelig fedt, at forsiderne er så flotte på bøgerne også! De klæder i hvert fald min bogreol. Når så indholdet samtidig er så godt, så er det bare en endnu større bonus. Vi er nu kommet til det endelige opgør, hvor de skal finde frem til en balance for fremtiden, så der kan være fred og harmoni i Efterlivet. Ten er badass, og ofrer næsten alt, for at dette kan lade sig gøre. Hun er virkelig sej!

I ’Eviglivet’ var der igen små kapitler med en slags samtaler/mails, der foregår over netværket, og det fungerede super godt, og medførte at der kom en anden form for tempo på historien. Karaktererne har også udviklet sig rigtig meget, og selvom vi hovedsageligt får historien fra Tens og Killians synsvinkel, så følte jeg også, at jeg kendte dem.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg læser denne trilogi, og jeg fik da også en stor lyst, til allerede at begynde forfra på den, efter at jeg havde læst ’Eviglivet’ færdig. Der sker så mange ting i de her bøger, så jeg er næsten sikker på, at jeg opdager noget nyt, når jeg læser dem igen. Jeg er virkelig imponeret over forfatterens skrivestil, som bare fangede mig, og gjorde det til en leg at læse en bog på knap 500 sider.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *