“Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser” på Blu-ray

image_pdfimage_print

fantastiske skabninger

Original titel: The crime of Grindelwald
Genre: Action, Adventure, Fantasy

Spilletid: 2 timer og 13 minutter
Skuespillere: Eddie Redmayne, Johnny Depp og Jude Law

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 1. april 2019

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg glædede mig til at komme tilbage til den magiske verden, og den levede bestemt op til mine forventninger, selvom den var noget mere dyster end den forrige film.

streg

Resumé

I kampen mod den onde troldmand Gellert Grindelwald bliver Newt Scamander hvervet af Hogwarts professoren Albus Dumbledore til at hjælpe, da Grindelwalds plan er at herske over alle ikke-magiske væsner. Det vil true hele den magiske verden, hvis det sker, og han må stoppes for enhver pris. Med sig på sin rejse har Newt, Jacob Kowalski, og sammen tager de til Paris, men de var slet ikke klar over, hvor store problemer de havner i.

streg

Anmeldelse

Endnu engang møder vi en masse skønne væsner, som bare er helt speciel for disse film. Jeg elsker det og synes det er utrolig opfindsomt! Der kom også en ret stor afsløring, der har forbindelse med ’Harry Potter’ verdenen her i ’Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser’, men jeg synes selv, man skal se den, og vil derfor ikke afsløre det her.

Vi møder mange af de samme karakterer igen, og eftersom jeg i forvejen er så glad for castet, var jeg bestemt ikke skuffet over det. Dan Fogler, der spiller Jacob Kowalski, gør det endnu engang fremragende og tilføjer en god portion humor til filmen. Eddie Redmayne er også genial i rollen denne gang, og jeg kan godt lide, at han er en lidt skæv karakter.

Samtidig er der kommet en ny skuespiller på holdet, nemlig Jude Law, der spiller en ung udgave af Dumbledore. Jeg må indrømme, at jeg havde lidt svært ved at se det for mig, da jeg først hørte om det, men jeg synes nu egentlig at han passer meget godt, da jeg først så ham i action. Denne film er også noget mere dyster end den forrige, selvom den også var ret dyster, så jeg er spændt på at se, om det fortsætter sådan.

Hvis du elsker ’Harry Potter’ verdenen, vil du helt sikkert også elske ’Fantastiske skabninger’, fordi vi får en del af det tilbage, vi sagde farvel til i ’Harry Potter’, og som jeg i hvert fald savner. Derfor synes jeg også kun det er skønt, at man kan fortsætte i universet på denne måde, ved at gå tilbage i tiden. Jeg glæder mig til at se mere og håber ventetiden bliver kort.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.