Fantasyfestival 2015

image_pdfimage_print

ff

Hvis man elsker bøger og hvis man især elsker fantasybøger var Fantasyfestivalen klart et sted man skulle have besøgt – personligt håber jeg det vender tilbage igen, for det var klart en succes!

streg

Fantasyfestival

Lørdag den 7. marts rejste jeg sammen med anmelderen Sofie til Esbjerg for at deltage i Fantasy-festivalen, som vi begge havde set meget frem til – dog uden at vide hvad vi kunne forvente. På trods af problemer lykkes det os at komme frem, og vi blev mødt af en masse mennesker, både på vores egen alder, ældre og yngre, der gik rundt ved de forskellige stande og købte alle de bøger de kunne få øje på.

Ligesom ved BogForum er der forskellige messe-tilbud, hvilket jo ofte kan være helt umuligt at stå få – jeg endte også med at komme hjem med indtil flere bøger.

Både forlaget Carlsen, Høst og Søn, Tellerup og Mellemgaard var der, og alle var utrolig flinke og glade for at snakke med deres kunder og fans. I forhold til BogForum virkede det hele langt mere stille og roligt, og folk – både forlag og forfattere – havde masser af tid til at snakke. Dette var et stort plus, og nok én af de bedste ting ved selve Fantasyfestivalen.

Ud over dette kunne man også komme ind og se på forskellige dyr som slanger, edderkopper og forskellige øgler. Jeg indrømmer blankt at edderkoppen skulle jeg altså ikke røre ved, men slangen tog jeg gerne i hænderne. På trods af at vi begge synes det var lidt sært, var det egentlig også ret sjovt og kun med til at gøre dagen ekstra speciel.

Det store indslag var for de fleste nok at Tamora Pierce kom for at signere bøger – køen var i hvert fald lang! Jeg har desværre ikke læst nogle af hendes bøger endnu, så en autograf til mig blev det altså ikke til – dog fik jeg fra mange andre forfattere!

Alt i alt var dagen en succes, og vi fik i hvert fald brugt en del timer der. Det eneste der manglede var flere stande og flere bøger, for man kan jo aldrig få for mange bøger vel? Der er dog ingen tvivl om at hvis Fantasyfestivalen kommer igen, at så gør vi også.

tell
Fede tilbud hos Tellerup er svære at stå for!

tam
Køen til Tamora Pierce blev kun længere og længere.

wat

snake

Anderledes og sjov oplevelse at have en slange hængende.

 

streg


Skre
vet af Mathilde Alfang

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.