“For evigt” af Monica Murphy

For evigt

Original titel: Forever
Forfatter: Monica Murphy
Serie: Friends
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 223
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 2. marts 2018

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg havde glædet mig til fortsættelsen til ’Mere end venner’. Jeg synes også parret fik en fin slutning, men jeg ville faktisk gerne have haft mere.

streg

Resumé

Jordan Tuttle siges at være kold og ufølsom, og at der kun er en pige, som han har set anderledes på, og det er Amanda Winters, men han har knust hendes hjerte. Mens livet går videre, prøver Jordan at koncentrere sig om football holdet, og det college han gerne vil ind på. Men han savner Amanda, og finder hurtigt ud af, at han ikke kan undvære hende, men hvad kan han gøre, for at få hendes tilbage? Han er nemlig fast besluttet på lige netop dette, og gøre så det bliver for evigt. 

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig meget til at læse videre på serien efter ‘Mere end venner’. Mine forventninger var også høje, fordi jeg hurtigt blev fanget af universet, og jeg glædede mig på at komme tættere på Jordan. Det vil jeg også sige, at man kommer, men jeg kunne godt have brugt endnu mere. Jeg ville gerne have været endnu mere ind i hans hverdag, især følge ham de dage, hvor han ”forsvinder” angående forældrenes planer for ham. ’For evigt’ var ikke så lang, så den var hurtigt læst, men det gjorde skam ikke så meget. fordi jeg kan meget godt lide selve historien.

Karaktererne som vi møder, kan jeg også godt lide, dog mest kun Amanda, Jordan og måske Kyla og få andre biroller. De andre personer som omgiver vores hovedpersoner, følte jeg var meget umodne og selvcentreret, men man fik tydeligt den unge og til tider hensynsløse opførslen, som gør at den amerikanske high school stemning var til stede i bogen. Jeg vil dog også sige, at både Amanda og Jordan får den umodne opførsel en gang i mellem, dog Jordan på sin specielle måde, da han tydeligt har nogle bevæggrunde for det, som jeg følte bliver beskrevet. Men nogle gange synes jeg ikke, at Amandas bevæggrund blev beskrevet særlig godt.

Jeg kan rigtig godt lide universet, og hele følelsen af den første store forelskelse mellem unge mennesker og de intriger, som kan følge med dette. Her lever ’For evigt’ op til det, men jeg kunne godt have tænkt mig, at vi kom et spadestik dybere, både i forbindelse med personerne og med slutningen. Den ender rigtig fint, men jeg kunne godt have brugt et efterglimt, eller et eller andet, for at høre hvordan det er gået med dem, fordi jeg kan umiddelbart forstå, at det er den sidste.

Så egentligt ville jeg bare gerne have mere, fordi det er en sød læseoplevelse med et univers, som jeg godt kunne lide og med et par karakterer, som der helt sikkert kunne bygges mere på.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *