“Forbandet” af Pernille Kim Vørs

Forbandet

Original titel: Forbandet
Forfatter: Pernille Kim Vørs
Serie: I lyst og nød
Genre: Kærlighedsroman

Sider: 281

Forlag: Foxy
Udgivelsesdato: 16. november 2019

 

 

 

 

Tak til Foxy for anmeldereksemplaret.

Jeg var vild med fortsættelsen på Katrines historie, og det var fedt at se den udvikling, hun har fået fra ung pige til voksen kvinde.
streg

Resumé

Der er gået mange år siden Katrines sommerflirt med Nikolaj, og Katrine er kommet videre og blevet voksen, hvor hun har skabt sig en tryg hverdag med mand og søn. Hun er blevet forfatter, men ikke haft det store gennembrud endnu. Da Nikolaj pludselig tropper op, bliver Katrine kastet tilbage i sine følelser fra den sommer, og da hendes mand Jonas, tvinger hende til at mødes med ham til middag, sætter det hende i et svært dilemma.

streg

Anmeldelse

Jeg synes, det var fedt med den måde, som ’Forbandet’ var bygget op på. Den springer lidt frem og tilbage i tid, fra dengang Katrine var ung og besluttede at give hende og Jonas en chance, til hvordan hendes liv er som voksen kvinde. Hun har virkelig udviklet sig, og jeg kunne rigtig godt lide den kvinde, som hun var blevet til.

Der var indimellem, lige i starten, hvor jeg ikke forstod hendes voldsomme reaktioner, men da jeg så dykkede ned i hendes fortid, begyndte de at give lidt mere mening. Desuden har hun altid været en kvinde med stærke reaktioner og faste beslutninger, og det holder hun fast ved som voksen. Jeg fornemmede lidt, at der lå noget og ulmede, da Katrine bliver tvunget til at mødes med Nikolaj til middag, på trods af at hun kæmpede stærkt imod.

Derudover kom der nogle andre afsløringer på bordet, som jeg var spændt på at følge for at se, hvordan de udviklede sig. Jeg vil nødig afsløre for meget, da det er ret vigtigt for historien. Men det gjorde mig bare endnu mere nysgerrig på handlingen og siderne blev vendt lidt hurtigere af samme grund. Nu er bogen også skrevet i et let sprog, som gør det nemt at komme ind i historien, og det er ikke en bog, der kræver meget hjerne, hvilket også er skønt mellem de lidt tungere murstensbøger med komplekse universer.

Vi bliver også efterladt med en cliffhanger, som gør mig meget spændt på at læse videre. Jeg håber, ventetiden bliver kort, da jeg gerne vil finde ud af, hvilken drejning historien nu tager. Jeg fik også rigtig ondt af Katrine, da der pludselig bliver afsløret nogle store hemmeligheder, og lige nu føler jeg ikke, at hverken Nikolaj eller Jonas har fortjent hende, fordi de virkelig har været nogle idioter overfor hende. Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *