“Forfør mig ved solopgang” af Lisa Kleypas

image_pdfimage_print

Forfør mig ved solopgang

Original titel: Seduce Me at Dawn
Forfatter: Lisa Kleypas
Serie: Hathaway
Genre: Historisk roman, erotik
Sider: 334
Oversat af: Signe Lyng
Forlag: Pretty Ink.
Udkom: 14. september 2016

DUO 6 stjerner

 

 

 

Igen og igen formår forfatteren at fange mig i den fantastiske og forføriske verden som hendes bøger befinder sig i. Jeg fik helt lyst til at læse alle hendes bøger igen.

streg

Resumé

Efter Wiinifred Hathaways mange år med sygdom, er hun nu klar på at blive helbredt, både for sin egen skyld og for Kev Merripens skyld. Hun vil nemlig meget gerne finde ud af, om han er lige så glad for hende, som hun er for ham. Kev har hele tiden undertrykket hans følelser for hende og vil blive ved med at gøre dette for hendes skyld. Efter 2 år i Frankrig kommer Win tilbage sund og rask. Både hende og Kev er forandret, hvad med deres følelser og passion for hinanden, har den også ændret sig?

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at læse ’Forfør mig ved solopgang’, især efter at have læst ’Min indtil midnat’. Dette gjorde jeg, fordi at jeg allerede faldt for karaktererne, som man møder i den første bog. Allerede i ’Min indtil midnat’ kunne man mærke spændingen og kemien mellem de 2 hovedkarakterer. Forfatteren fortsætter denne bog i den fantastiske historiske genre og univers med en masse romantik og erotik. Dette er virkelig noget som forfatteren har formået at skabe og gøre til sit eget.

Hver gang jeg åbner op for en af hendes bøger, får jeg sådan en lyst til at læse dem alle sammen forfra. Dette tror jeg skyldes, at hun holder fast i rigtig mange af de samme karakterer hele serien igennem og dette betyder, at man får lov til at blive ved med at være i deres liv. Dette kunne jeg især godt lide i forbindelse med Cam og Amalia, som var hovedkaraktererne i ’Min indtil midnat’. Her blev man ved med at føle med i deres liv og Cams tanker. Dette fungerede rigtig godt.

Jeg kunne rigtig godt lide kemien mellem Win og Kev. De har været der for hinanden igennem hele deres liv og alligevel er der mystik omkring dem, da de aldrig helt ville lukke hinanden ind. Dette gjaldt især for Kev, da der var en masse ting i hans fortid, som man ikke kender til – og som han ikke selv kender til. Der kommer nemlig også forbindelse til Cam, som man hører lidt til i ’Min indtil midnat’. Jeg kan virkelig godt lide, at de hænger sammen og alligevel er uafhængige af hinanden, da de hver især indeholder deres historie. 

Selvom at de er uafhængige fra hinanden, vil jeg anbefale at man også læser ’Min indtil midnat’, fordi det er virkelig gode, søde og romantiske bøger, som lukker læseren ind i et unikt univers med en masse romantik og erotik. Bøger som altid med garanti gør, at jeg bliver fanget lige med det samme.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.