“Forpligtelser” af Simona Ahrnstedt

forpligtelser

Original titel: Betvingade
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Genre: Skønlitteratur, kærlighedsroman
Sider: 387
Oversat af: Jette Røssell
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 20
. juni 2018

DUO 6 stjerner

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg elsker disse bøger fra Simona Ahrnstedt! De har en helt særlig stemning, kemi og spænding over sig, som gør det svært for mig at slippe bogen igen.

streg

Resumé

En dag bliver stormandsdatteren Illiana overfaldet og kidnappet, da hun er ude og bade. Hun bliver bragt nøgen til Markus, kongens højre hånd og ridder, fordi det er meningen, hun skal gøre ham med selskab om natten. Markus ser hurtigt, at det er den forkerte kvinde, der er blevet bragt til ham. Han påtager sig derfor opgaven at fragte hende i hjem, men det går frygteligt galt, da de møder hendes halvbrødre på vejen. Før nogen af dem har set sig om, skal de giftes for at redde families ære og ry. De to er ikke enige om mange ting, kun at de ikke vil have noget med hinanden at gøre. Alligevel begynder tiltrækningen at vokse mellem dem, da de skal begå sig som mand og kone og redde hinanden fra forskellige farer som kommer på deres vej.

streg

Anmeldelse

Jeg har glædet mig rigtig meget til at læse ’Forpligtelser’, særligt efter at jeg læste ’Ægtepagten’. Jeg glædede mig til at se, hvilken retning vi ville blive trukket hen i med denne bog, og jeg må indrømme, at jeg lige skulle se, hvad forbindelsen var til hinanden, som jeg egentligt måske først har set her til sidst. Men det gør ikke så meget, fordi man kan sagtens læse dem uafhængigt af hinanden, da de foregår på hver deres tid. Det betød også, at jeg lige skulle ind i tidsalderen i denne bog, og jeg nogle gange ikke helt kunne se hændelserne for mig så tydeligt som ved andre historiske romaner.

Det gjorde mig som sådan heller ikke noget, fordi jeg var godt underholdt hele vejen igennem. Jeg synes, at der var rigtig god spænding, action og romantik hele vejen igennem bogen, og det fungerede rigtig godt. Vi skiftes til at følge de 2 hovedpersoner, og det fungerede godt, da man så fik et indblik i dem begge. Der var også en del mystik omkring Markus’ fortid, som fylder en stor del af bogen, og det synes jeg var meget fint, fordi det var med til at gøre hans karakter mere tydelig i bogen.

Der er ingen tvivl fra min side, at jeg kan anbefale at man tager fat i ’Forpligtelser’. Man kan læse den uden at have læst ’Ægtepagten’ først, men jeg synes dog, at man også skal læse den, fordi den er simpelthen også rigtig god. Jeg glæder mig også rigtig meget til den næste bog i hendes serie udkommer, nemlig ’De skandaløse’.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *