“Forrådt” af Linda G

Forrådt

Original titel: Forrådt
Forfatter: Linda G

Genre: Erotisk kærlighedsroman
Sider: 270
Forlag: Leatherbound
Udgivelsesdato: 2. januar 2016

duo 4½

 

 

 

 


Tak til Leatherbound for anmeldereksemplaret.

‘Forrådt’ havde nogle rigtig spændende elementer, som gjorde det til en god læseoplevelse.

streg

Resumé

Emilie har det med at finde de forkerte mænd. Især da hendes liv en dag tager en dramatisk drejning, finder hun stor støtte i hendes venner og specielt i Jacob, som hun har kendt, siden de var børn. I al den tid har Jacob ønsket mere end blot et venskab, men er der nogensinde en chance for at Emilie ville kunne føle det samme for ham?

streg

Anmeldelse

Jeg havde ikke de store forventninger til bogen, da jeg kun har læst en bog af Linda G før, så jeg ville gerne have et åbent sind i forhold til ’Forrådt’. Det tror jeg også, var en meget god ide, fordi på den måde kunne jeg ikke blive skuffet. Det, som jeg rigtig godt kunne lide ved bogen, var helt sikkert selve historien. Der var rigtig mange gode elementer i historien, som gjorde at den var meget spændende og interessant. Det som gjorde, at bogen ikke helt bragede igennem for mig, var at jeg ikke helt følte at Emilies følelser og reaktioner var helt realistiske, og dette gjorde at min tilknytning til hende til tider var svær at forholde sig til.

Der sker faktisk rigtig meget i ’Forrådt’. Jeg kan meget godt lide opbygningen af bogen, og at dramaet starter lige med det samme, med at Emilies kæreste er hende utro med hendes veninde og har været det gennem længere tid. Jeg kunne meget godt lide, at historien faktisk bare går i gang med det samme. Hen af vejen hvor Emilie skal finde ud af hendes kærlighedsliv, sker der også mange barske ting, men det er helt sikkert ting, som skaber meget spænding frem i bogen. Jeg kunne også rigtig godt lide at håndbolden er en stor del af bogen, og det kommer faktisk lidt snigende ind i bogen i form af at Emilie selvfølgelig spiller i sin fritid, og at Jacob kommer til at spille på høj plan. Det var et meget fedt element.

En ting som jeg til tider ikke helt følte fungerede, var Emilies tankegang. Jeg kan sagtens forstå, at hun er blevet dybt såret over, at kæresten har været utro. Men at hun så føler sig så lukket på grund af det og i så lang tid, som jeg følte det strakte sig over, og at Jacob vil helt finde sig i alt det med frem og tilbage, synes jeg virkede lidt urealistisk for mig. Nogle gange i løbet af bogen følte jeg, at hun gennemgik en forandring, som gjorde at hun kunne se tingene fra andres synvinkler, men så når den næste hårde oplevelse skete i hendes liv, trak hun sig igen. Jeg vil dog sige, at ved nogle af tingene som sker i bogen, ville jeg sikkert have gjort det samme.

Hvis man godt kan lide en kærlighedsroman, som har en del spændende og interessante elementer i sig, så kan man sagtens tage fat i ’Forrådt’.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *