“Forventningens smerte” og “Sandhedens time” af J. R. Ward

Forventningens smerte

Originaltitel: Blood Vow
Serie: Black Dagger Legacy
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 285 og 306
Udgivelsesdato: 14. februar 2021

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bøgerne. (Direkte link til bøgerne her og her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Jeg elsker virkelig den her serie, som er så hurtigt læst, at jeg næsten bliver forpustet af det!

streg

Resumé

Axe er enspænder og bærer samtidig rundt på en personlig tragedie, men derudover har han også vist sig at være en dygtig og barsk soldat i Broderskabets træningsprogram. Da muligheden for at blive bodyguard for en aristokratisk hun, som han ovenikøbet er tiltrukket af, vælger han at gribe chancen, da hans levevilkår ikke er de bedste.

Elise sørger over sin kusine, der blev brutalt myrdet. Hendes familie er helt paralyseret efter mordet, så hendes far vil have, at hun har en bodyguard, hvis hun forlader hjemmet. Axe og Elise kommer dog fra to meget forskellige hjem, men alligevel er det svært ikke at handle på det begær, der er så altopslugende.

streg

Anmeldelse

Når jeg læser bøger i det her univers, har jeg det næsten, som jeg kan forestille mig en løber har det efter et løb – sindssygt forpustet! Det går nemlig vanvittigt stærkt, når jeg læser bøger fra ‘The Black Dagger Brotherhood’-universet, som jeg føler mig så hjemme i, fordi jeg efterhånden har læst en del bøger i serien.

Der er godt nok kommet en ny gren til – nemlig spin-off serien ‘Legacy’, som kun giver endnu flere elementer til det i forvejen fantastiske univers! Jeg synes det er vildt spændende at følge med i de unges fodspor, i deres oplæring og træning, og hvordan deres liv udformer sig, da det alligevel adskiller sig en del fra broderskabets liv.

Elise er en ny karakter, jeg ikke har mødt tidligere, men det tog mig ikke lang tid, før jeg følte en form for søsterbånd til hende og havde lyst til at stille mig op og kæmpe sammen med hende. Hun bliver nemlig pakket ind i vat, og det passer hende langt fra, da hun ønsker at være selvstændig og ikke stræber efter at finde en mage, men gerne vil klare sig selv.

Axe var jeg allerede lidt fascineret af fra den første bog, og jeg kom bestemt også dybere ind på ham, selvom jeg tror, at der er flere ting, der ikke er kommet frem i lyset endnu. Jeg var ret vild med dem som par, da det er så forskellige og kommer fra to verdener, da hun har levet meget beskyttet, og han har været vant til at skulle klare sig selv længe.

Jeg er spændt på at læse videre, og med det tempo, jeg får kværnet de her bøger i, kan det kun gå for langsomt. Der er efterhånden mange bøger i serien, men jeg er langt fra færdig med den, og jeg synes stadig den kommer med nye ting, som jeg bliver opslugt af og gerne vil dykke mere ned i.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *