“Fundet” af Maya Banks

fundet

Original titel: Wanted by Her Lost Love
Forfatter: Maya Banks
Serie: Forretningsmand og far
Genre: Kærlighedsbog
Oversat af: Dorthe Klyvø

Sidetal: 164
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 1. juni 2018

duo 4½

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Jeg glædede mig til at læse ’Fundet’, efter den gode læseoplevelse jeg havde med ’Fanget’. Heldigvis blev jeg heller ikke skuffet – tværtimod.

streg

Resumé

Kelly har fået det liv, hun aldrig havde turdet drømme om – og måske er det for godt, til at være sandt. På en dag bliver hele hendes verden vendt på hovedet, og hun står alene tilbage med et knust hjerte og føler sig virkelig svigtet af den mand, hun troede, hun kunne regne med. Hun nægter at tage imod noget fra den mand, der har svigtet hende, men da hun er gravid, bliver hun måske nødsaget til det – men inden det kommer så vidt, står han pludselig i den café, hun arbejder i. Kan de glemme fortiden og komme videre efter det der skete for 6 måneder siden?

streg

Anmeldelse

Jeg syntes ’Fanget’ var en god læseoplevelse, men ’Fundet’ var endnu bedre. Historien faldt nok bare mere i min smag, og der var en masse intriger, som lå og lurede, og dem glædede jeg mig til at tage hul på. Jeg havde faktisk ikke lyst til at give slip på bogen, da jeg først kom i gang med den.

Kelly er virkelig blevet svigtet på alle måder. Både af hendes tidligere forlovede, hendes mor der ikke har tid til hende, og synes hun er en belastning, og af den omgangskreds hun kom ind i, da hun blev forlovet med Ryan. Jeg synes dog, det er utroligt sejt, at hun ikke bare giver op, men rejser sig igen, og prøver at få en hverdag og livet op at køre igen. Det er hun dog også lidt tvunget til, da hun er gravid.

Jeg kunne også rigtig godt lide Ryan, selvom han til tider kan være lidt tykpandet, men heldigvis lærer han hen ad vejen. De udgør virkelig et godt par, da de stille og roligt begynder at åbne op for hinanden, og fortæller hinanden, hvad de føler. Kelly sørger også for at skære igennem overfor Ryan, og stiller nogle krav i forhold til at begynde forfra, da hun er blevet såret før. Det var fedt, at hun sørgede for at mærke efter og stå ved sig selv.

’Fundet’ er helt sikkert en bog, jeg kan anbefale, hvis man trænger til en lille romantisk bog fyldt med intriger og drama. Jeg nød den i hvert fald!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *