“Gabriels Inferno” af Sylvain Reynard

Gabriels Inferno

Original titel: Gabriels Inferno
Serie: Gabriels Inferno
Forfatter: Sylvain Reynard
Oversat af: Sabrina Glud
Forlag: Dreamlitt
Genre: Erotisk roman
Sider: 667
Udgivelsesdato: 14. november 2016

DUO 6 stjerner

 

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg havde høje forventninger til ’Gabriels Inferno’, da min interesse for den allerede blev vakt for 3 år siden, da jeg ved et tilfælde fandt den i Australien. Heldigvis var den ventetiden værd!

streg

Resumé

Julia Mitchell går rundt med en hemmelighed – en hemmelighed kun hende og en anden ved noget om, men den anden kan ikke huske, at det er sket. Det er noget som har fyldt rigtig meget i hendes bevidsthed lige siden, og været med til at definere hende.

Gabriel Emerson bærer rundt på en mørk fortid, som har medført at han holder sig meget for sig selv. Han er jaget af sine dæmoner, og der har kun været et enkelt lyspunkt i sit liv de sidste mange år – den dag hvor en engel trådte ind i hans liv for en aften.

streg

Anmeldelse

Jeg er stadig helt høj efter at have læst ’Gabriels Inferno’, som er en bog, der henvender sig til det mere voksne publikum, da begær fylder en del i handlingen. De tre år jeg har ventet på at læse den, har helt klart været ventetiden værd! Jeg nød hvert ord, sætning, side og synsvinkel. Og så var den ikke så beskidt, som først antaget, da de to karakterer der er mest i fokus kun har en aldersforskel på 10 år, som dog kan være meget, hvis man er i en ung alder.

Gabriel er 33 og Julia 23 fra der hvor historien for alvor begynder, så derfor tænkte jeg ikke så meget over den aldersforskel der var mellem dem. Historien blev fortalt fra stort set alle karakters synsvinkel og kunne skifte fra en linje til en anden, men dette gav faktisk bare historien mere dybde, fordi man derved fik indblik i flere personers tanker. Det betød dog også, at man skulle have tungen lige i munden, for at få det hele med.

Derudover er der en del omkring forelæsninger, da Gabriel er professor og når det er indenfor noget litteratur, jeg ikke har hørt så meget om tidligere, skulle jeg lige bruge lidt ekstra tid på at sætte mig ind i det, da det havde en væsentlig betydning for handlingen og kommunikationen mellem Julia og Gabriel. Af den grund blev jeg også indviet i noget litteratur fra en anden tid, som jeg ikke har lært om tidligere på denne måde.

Generelt synes jeg at ’Gabriels Inferno’ bød på en noget nyt indenfor den erotiske genre, da den faktisk var erotisk, selv når karaktererne ikke havde sex. Jeg kunne også godt lide, at de hemmeligheder de hver især havde, kom frem i lyset efterhånden som handlingen skred frem, så jeg hele tiden var ivrig efter at finde ud af mere. Jeg læste næsten bogen i et stræk, så vild var jeg med den, at jeg ikke kunne lægge den fra mig!

Der var nogle småting undervejs i teksten, såsom glemt mellemrum mellem et punktum og til næste sætning, og nogle få gange, hvor der var skrevet et forkert bogstav, men jeg var simpelthen så opslugt, at det hverken generede eller irriterede mig, da det ikke var noget der var så voldsomt, at det forstyrrede min læserytme.

Jeg kan rigtig godt lide forsideillustrationen, som både er sensuel og flot i sin enkelthed. Den er virkelig passende for historien. Jeg kan se at ’Gabriels Inferno’ er en del af en trilogi, så jeg håber da på, at Dreamlitt beslutter sig for, at de næste to også skal oversættes. Jeg er nemlig slet ikke er klar til at give slip på Julia og Gabriel endnu, og kun kan anbefale andre at læse denne skønne, dystre, sensuelle og lærelige bog, som virkelig tog mig med storm!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *