“Geostorm” på Blu-ray

Geostorm

Original titel: Geostorm
Genre: Action, science fiction
Spilletid: 1 time og 48 minutter
Skuespillere: Gerard Butler, Jim Sturgess og Abbie Cornish

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 9. marts 2018

duo 4½

 

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

’Geostorm’ levede på mange måder op til mine forventninger om en vild naturkatastrofe film, og fik samtidig tankerne i gang, i forhold til om det er i den retning, vi er ved at bevæge os imod.


streg

Resumé

For at beskytte jordens befolkning mod de store naturkatastrofer der i mange år har truet planeten, er der blevet lavet et avanceret netværk af satellitter, der skal kontrollere det globale klima og samtidig gøre verden til et sikkert sted for alle. Men da systemet, der er bygget til at beskytte jorden, pludselig angriber den i stedet for, bliver det en kamp på tid, at redde jordens befolkning, før en geostorm bryder løs verdenen over og udrydder alt på sin vej.

streg

Anmeldelse

Jeg forventede, at jeg skulle se en sindssyg natur- og klimafilm, og det må man sige, at ’Geostorm’ er på mange måder. Den mindede mig om en blanding mellem ’Armageddon’ og ’The Day After Tomorrow’, hvor hovedpersonerne samtidig skal finde ud af, hvem der prøver at saboterer ”Hollænderdrengen”, som netværket med alle satellitterne bliver kaldt.

Filmen er virkelig smukt filmet, og har nogle rigtig imponerede scener, som jeg tror, har taget meget lang tid om at lave. Der er virkelig blevet kræset for detaljerne, som gjorde det til en utrolig flot film, på trods af hvor alvorligt den i virkeligheden er. Det var vildt at se, hvordan det der skulle beskytte jorden, pludselig blev til en våben, som ingen havde kontrol over eller kunne stoppe.

Jeg blev også glad over at opdage, at to af mine favoritskuespillere var med i filmen, nemlig Gerard Butler og Jim Sturgess. De spiller brødre i ’Geostorm’, og kan snakke i koder, som kun de kan forstå. De var troværdige i deres roller, og gjorde det bare virkelig godt. Jeg synes dog også resten af skuespillercastet spillede rigtig godt i deres roller.

’Geostorm’ fik sat gang i mange tanker hos mig, i forhold til alt det med klimakatastrofer, og hvordan vi kan undgå dem i fremtiden. Det kunne virkelig være fedt, hvis man kunne bygge sådan et netværk i virkeligheden, men samtidig kan det være utroligt farligt, hvis de forkerte mennesker ønsker at udnytte det, som vi også oplevede i filmen. Men jeg kan alligevel ikke undgå at tænke nøjere over, hvor mange liv man kunne redde. Så hvis du trænger til at se en film, der sætter tankerne i gang, som har nogle gode skuespillere og du godt kan lide film, hvor naturkatastrofer er omdrejningspunktet, så er ’Geostorm’ lige noget for dig.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *