“Giv slip” af Amy Daws

image_pdfimage_print

Giv slip

Original titel: Challege
Forfatter: Amy Daws
Oversat af: Elisabeth Kiertzner
Serie: Harris brothers
Genre: Skønlitteratur
Sider: 320
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 11. august 2020

DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En god læseoplevelse, som egner sig til dem som elsker bøger fra Elle Kennedy og Kristen Callihan.

streg

Resumé

Indie Porter har aldrig haft en kæreste. Hun har brugt sin tid på sin karriere. Men nu skal der ske noget. Hun har lavet en liste for at finde den rigtige til at give sit V-kort til, og den rigtige at give sit hjerte til. Men først skal hun finde den perfekte mand til en perfekt nat. Camden er ikke den rigtige fyr til nogle af opgaverne, fordi han er hendes patient. Han har brug for en knæoperation, så han kan komme tilbage på banen som fodblodspiller. Men der er noget ved Indie, som Camden ikke kan få nok af. Han kan være sig selv, og han er klar til at overbevise hende om, at han er lige præcis den perfekte fyr.

streg

Anmeldelse

Jeg er ret vild med ‘Giv slip’. Hvis man kan lide fodboldbøgerne fra Elle Kennedy og Kristen Callihan, så tror jeg der er en ret god chance for, at man også kan lide denne bog. Jeg kunne lide begge vores hovedpersoner, og jeg kunne nemt mærke kemien mellem dem. Det er en let læselig bog, hvor siderne vender sig selv. Ligeledes er det også en bog, hvor man bare gerne vil have mere.

Som sagt var jeg ret vil med begge vores hovedpersoner. De fungerede rigtig godt sammen, og jeg synes der var god humor igennem hele bogen. De havde begge to nogle usikkerheder, som de kæmpede med, hvorfor de fremstår mere menneskelige og realistiske for mig, hvilket fungerede super godt, da man hurtigt får en samhørlighedsfølelse med dem og har lyst til, at de skal lykkes.

Det er en bog, der er lige til at gå til, og som man har set så mange gange før i denne genre, men det fungerer bare på alle måder, og jeg er sikker på, at jeg nemt kan læse den igen og igen på grund af hovedpersonerne. Derfor glæder jeg mig også til at læse videre i serien om alle Harris brødrene, og jeg er spændt på, om jeg kan blive lige så glad for de andre bøger i serien. Heldigvis skal jeg ikke vente særlig længe på den næste. 

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.