“Glasmuren” af Linette Harpsøe

Glasmuren

Titel: Glasmuren
Forfatter: Linette Harpsøe
Serie: Exilium
Genre: Science-fiktion roman
Sidetal: 423
Forlag: DreamLitt
Udgivelsesdato: 7. september 2017

duo 4½

 

 

 

 

 

Tak til DreamLitt for anmeldereksemplaret.

Jeg var spændt på at læse videre på historien om Fry, og se hvor vi ville ende henne i ’Glasmuren’, som virkelig var en spændende fortsættelse!

streg

Resumé

Fry er flygtet fra Kuben sammen med Johnson og Elin, men må kæmpe med en masse udfordringer, da de kommer ud på den anden side. Imens kæmper Annika, Dingo og Timo også for overlevelse. De er blevet splittet ad, siden deres flugt, og må se om de kan overleve i de omgivelser, de nu befinder sig i. Som tiden går, kommer flere og flere sandheder på bordet, som påvirker dem hver især på forskellige måder. Kan de finde hinanden igen og sammen slå Organisationen?

streg

Anmeldelse

Det er virkelig lækkert, at forsiden har fået en make-over, som passer noget bedre til bogens handling, end den der først var blevet lavet. Alligevel ærgrer jeg mig en smule over det, da jeg har bogen med den første slags cover, og der er så stor forskel på de to bøger, at man helt kan tvivle på, at det er den samme serie, så de glæder ikke hinanden så godt på bogreolen. Jeg kan dog langt bedre lide de nye covers til bøgerne.

I ’Glasmuren’ får vi fortalt historien fra mere eller mindre alle synspunkter, og får derfor også et stort kendskab til, hvordan karaktererne tænker og føler. Det fungerede faktisk rigtig godt, da det så medførte, at der hele tiden var fart på feltet, og man kunne følge med i, hvad der sker de forskellige steder, hvor vores karakterer opholder sig.

På den måde gav det også tempo på handlingen, så det tog mig ikke lang tid at komme igennem ’Glasmuren’, hvilket også skyldtes, at det var virkelig spændende at følge Fry og hendes venner, og se hvad der mere ville ske for dem. De står hver især overfor nogle store udfordringer, som de skal forsøge at klare sig igennem, og jeg kunne slet ikke undgå at sidde og heppe på, at det skulle lykkedes for dem.

Der kommer virkelig nogle sandheder på bordet i ’Glasmuren’ i forbindelse med at hemmeligheder bliver afsløret, så man samtidig bliver klogere på, hvad der er sket før vi møder karaktererne første gang. Da synsvinklen pludselig skiftede til en karakter, som vi ikke havde mødt før, var min nysgerrighed med det samme vakt, og sikke nogle afsløringer der kom på bordet. Nu venter jeg bare spændt på at finde ud af, hvordan hele historien vil ende.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *