“Greys Hvide Verden” – Sæson 9

grey

Original titel: Greys Anatomy season 9
Skaber: Shonda Rhimes
Genre: Drama, Tv-serie
Sprog: Engelsk
Skuespillere: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers
Udkom: 28. november 2013
Filmselskab: Disney

DUO 6 stjerner

 

 

Jeg nyder at tilbringe tid sammen med mine yndlingslæger og kirurgerne i denne niende sæson, og de føles nu mere som mine venner, hvor vi deler livets sorger og glæder sammen. Jeg bliver i hvert fald rørt og bevæget over deres til tider ekstreme prøvelser de må igennem.


streg

Resumé 

Et nyt år med en masse nye udfordringer er i vente for lægerne på Seattle Grace. Hele hospitalet er i chok, efter det voldsomme flystyrt, som kostede Lexie Grey livet. Alle forsøger at håndtere sorgen på sin egen måde. Meredith er bedre på operationsstuen, Dereks skadede hånd får ham til at fokusere på andre ting, mens Arizonas skade er en kamp i hendes og Callies forhold. Mark kæmper for sit liv, Christina og Owen forsøger at finde sammen igen, og Alex forelsker sig i en ny pige. Alle forsøger at komme igennem ulykken så godt de er i stand til.

streg

Anmeldelse 

Hold da op, denne serie er brutal! Jeg har måttet sige farvel til en af mine yndlingsskuespillere med tårerne trillende ned af kinderne. Derudover blev mit håb om at Mark og Lexie skulle finde sammen igen, sprunget i tusind stykker! Jeg kan aldrig forudse, hvad den næste ting i ’Greys’ kommer til at være. Jeg ærgrer mig dog stadig gul og blå over at Lexie ikke er med længere.

Det var rigtig hårdt og svært at se på, hvad Meredith, Christina, Mark, Derek, Arizona og Lexie må igennem ude i vildmarken, og se deres store skader efterfølgende. Det er helt sikkert nogle af de afsnit i hele serien, som har påvirket mig mest, og hvor jeg nærmest har tudbrølet over hele den situation de står i. Det er super flot skuespillerarbejde og kulissearbejde, som er så realistisk, at det sagtens kunne fremstå som virkelighed.

Med sæson 9 åbner der sig også nye døre, og nye forhold bliver dannet, som virker på mig, som et plaster på det sår jeg fik, over at Lexie og Mark ikke ville finde sammen igen. Det er rigtig skønt, at have nye par, som jeg kan heppe på, og håbe på det bedste ved. Jeg er dog stadig ramt af at have mistet Lexie, og hun vil i hvert fald altid have en stor plads i mit hjerte. Sæson 9 tager også en ny og uventet drejning, som du helt sikkert skal glæde dig til!

Jeg ser ufatteligt meget frem til at se sæson 10 af ’Grey’s Hvide Verden’, som jeg slet ikke kan holde op med at holde af. Det er virkelig en enestående serie, som har så meget at byde på, og som helt sikkert har stor indflydelse hos mig, da jeg kan vende rigtig mange problemstillinger igennem serien, og ikke mindst forsøge at tackle noget af min egen sorg, som jeg bærer rundt på. Jeg får inspiration til at tackle dødsfald, konflikter og problemer, og jeg føler næsten jeg vokser med serien! Jeg er helt overbevist om, at næste sæson helt sikkert nok skal bevare den høje standard og komme med helt nye udfordringer for vores læger på Seattle Grace.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *