“Halo” af Alexandra Adornetto

Halo

Titel: Halo
Original titel: Halo
Forfatter: Alexandra Adornetto
Oversat af: Nete Harsberg
Udkom:  6/2 -2012
Sider: 441
Forlag: Politiken
DUO stjerner 3,5

 

 

 

 

“Halo” er en fantastisk historie om godt og ondt, blandet med engle, dæmoner og kærlighed – en utrolig smuk og velskreven historie!

streg

Resumé

Bethany, Gabriel og Ivy er alle engle og bliver sendt ned til Jorden for at redde den fra ondskab. De skal sammen lære indbyggerne i Venus Cove, at hjælpe og stole på hinanden, og oprette den tabte tillid mellem byens beboer.
Det er første gang Beth er nede på Jorden, så i forhold til sine søskende regere hun en smule anderledes på at være der – en ting er dog sikkert. Det var aldrig planen er Beth skulle blive forelsket i et menneske. 

streg

Anmeldelse

Inden jeg gik i gang med ”Halo” forventede jeg en bog fuld af magi og kærlighed. Som der står på bogens bagside er vores hovedperson Beth en engel, så jeg forventede en masse spænding og magi, og med et twist af noget umuligt kærlighed oveni.  

Kærlighed er der i hvert fald masser af, mens magien er noget man må lade vente på sig. Selvfølgelig er Beth og hendes søskende engle, og de bruger både deres vinger og magiske kræfter gennem bogen, men jeg ville ønsketat der var lidt mere af det. Jeg elsker virkelig at læse om den slags ting, så jeg håber i hvert fald at der vil være mere magi i den næste bog.

Når vi så snakker kærlighed og romantik, er det lige før bogen drypper af det. Beth og Xaviers kærlighed er meget stærkt. De kan knap nok undvære hinanden i en time, uden de er ved at gå til, fordi de savner hinanden så meget. Et sted synes jeg at deres kærlighed er smuk, men desværre synes jeg også den er så urealistisk at det næsten er trist. Jeg følte lidt at Beth og Xaviers kærlighed var unaturligt stærk, og jeg mener at Beth til tider var lidt ynkelig fordi hun savnede Xavier så meget. Jeg synes det fik hende til at virke svag. Selvfølgelig er det at være forelsket og elske en anden person smukt, men når man ligefrem er afhængige af personen, synes jeg det er for meget af det gode.

Når alt det er sagt, skal det lige siges at bogen stadig er spændende, og at Beth og hendes søskende får problemer da en ondskab kommer til byen og spreder kaos. Hen mod slutningen af bogen er der masser af spænding, og jeg kunne i hvert fald ikke slippe bogen de sidste 40 sider.

Alexandra Adornetto, skriver i et godt og flydende sprog, og jeg nød virkelig at læse bogen. En ting som forbløffer mig er, at hun kun var 18 år da hun skrev ”Halo” hvilket jeg alligevel synes er imponerende. Jeg håber i hvert fald at høre mere fra Alexandra Adornetto efter ”Halo” – serien.

Englene i denne bog var også meget spændende at læse om. Beth og hendes søskende kommer for himmel-riget, og lever siden om side med andre engle, alle sammen skabt af Skaberen. Samtidig er nogle af tingene også noget man måske har hørt om i virkeligheden, som for eksempel englen Lucifer, som bliver smidt ud af himmel-riget, og skaber helved.  Det var meget spændende læsning, og selvom jeg ikke plejer at læse bøger der har så meget med gud og tro at gøre, synes jeg alligevel ”Halo” var værd at læse.

Jeg vil anbefale ”Halo” til alle der elsker kærligheds historier (virkelig elsker dem!) og som synes det er fedt hvis der også er smidt noget overnaturligt oven i.

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *