“Ham” af Carey Heywood

image_pdfimage_print

Ham

Original titel: Him
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Him and Her
Genre: Kærlighedsroman
Oversætter: Rie Lund Rosenkilde
Sider: 248
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 12. september 2017

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret

Jeg glædede mig meget til at gå i gang med ’Ham’ og jeg blev på ingen måde skuffet. Den var super sød og fyldt med en masse kærlighed. Jeg elskede, at vi fik lov til at være med dem i nutiden og fortiden.

streg

Resumé

Sarah Miller har ikke været hjemme i syv år. Hun troede, at hun kunne blive væk for evigt. Det havde hun også kunnet, hvis ikke det var for hendes storebrors bryllup. En lille del af hende føler sig endda fjollet for at være blevet væk så længe. Det er jo ikke fordi der er nogen, der ved hvad der skete. Bortset fra ham.
Ham. Den mand hun har sammenlignet alle andre med. Ham som har sat barren så højt, at ingen andre mænd efter ham overhovedet har kunne konkurrere. Ham der fik hende til at føle, at alt kunne lade sig gøre. Ham hun aldrig troede, hun var god nok til. Ham, som hun har brugt de sidste syv år på at glemme. Det eneste hun skal gøre, er at klare sig igennem den næste uge uden at løbe ind i ham.

streg

Anmeldelse

Da jeg læste om denne bog, vidste jeg bare, at det var en bog, som jeg skulle læse og som jeg ville synes om. Så jeg havde selvfølgelig rigtig høje forventninger til bogen, men alligevel prøvede jeg at skrue mine forventninger ned, da jeg ikke helt vidste, hvad jeg kunne forvente. Men allerede fra de første kapitler blev jeg fanget af hovedpersonen Sarah og Will og især deres kemi. Jeg blev også hurtigt fanget af universet og historien, som er en genre, jeg virkelig elsker. Jeg var rigtig vild med, at man fik lov til at høre deres historie fra nutiden og fortiden. Det fungerede rigtig godt.

Man finder hurtigt ud af, at der er sket noget, siden det er syv år siden, at Sarah har været hjemme sidst, og at det er hovedsageligt er på grund af Will. Det betød, at der var en spænding til stede i bogen, fordi man bare gerne ville finde ud af, hvad der var sket mellem dem og selvfølgelig, hvad der kom til at ske mellem dem i nutiden. At man fik serveret historien sådan, gjorde at jeg forelskede mig i dem og deres forhold med det samme. Det betød, at jeg kun fik indtrykket af, at det var en rigtig sød kærlighedshistorie, selvom at der faktisk er sket mange ting med dem.

Jeg kunne rigtig godt lide Sarah som person, hun var en meget spændende karakter, og man lærte hurtigt hendes særheder at kende, fordi at hun på ingen måde skjulte dem og det gjorde, at man ikke kunne lade være med at synes om hende, og jeg ønskede at hun var en af mine veninder. Will blev man hurtigt forelsket i, især fordi det er meget tydeligt, hvad han vil have, og dét at han er hovedkluds forelsket i Sarah er virkelig sødt. Han er dog meget hemmelighedsfuld på grund af sit hjemmeliv, som man ikke får et særlig stort indblik i, men jeg kunne se at forfatteren, Carey Heywood, har skrevet en fortsættelse ud fra hans synspunkt, så den historie håber jeg virkelig, man kommer til at få, fordi man på den måde kan få et større indblik i ham.

’Ham’ er en sød, lækker og vidunderlig læseoplevelse i kærlighedens tegn. Jeg følte, at man virkelig kunne mærke kemien mellem dem, som var en stor grund til, at jeg blev forelsket i bogen og er grunden til, at jeg uden tvivl kan anbefale, at man skal tage fat i denne søde historie. Jeg håber inderligt, at vi får lov til at læse hans synvinkel også. 

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.