“Historien om os” af Renée Carlino

historien

Original titel: Swear on this life
Forfatter: Renée Carlino
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 300
Oversat af: Signe Lyng
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 7
. juni 2019

DUO 6 stjerner

 

 

 


Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret

Jeg synes ’Historien om os’ var en fantastisk læseoplevelse, og siderne fløj bare afsted.

streg

Resumé

Forfatteren Emiline slår op på den første i side i en meget omtalt roman, men hun får et chok, da hun finder ud af, at bogen handler om hende og er skrevet af en hidtil ukendt forfatter ved navn J. Colby, som ikke kan være andre end hendes barndomskærlighed og nabodreng Jason Colbertsen. Bogen fortæller en historie om 2 unge fra trange kår ude på landet som forelsker sig, imens de drømmer om et bedre liv, og hvor de kun har hinanden til at holde dem oppe. For Emiline betyder dette et kig tilbage i fortiden, og at hun åbner op for en masse følelser, som hun har haft lukket inde meget længe. Samtidig sidder hun også med en masse spørgsmål til Jason, som hun gerne vil have svar på, og heldet er selvfølgelig, at han har en bogsignering lige i hendes by….

streg

Anmeldelse

Jeg havde faktisk glædet mig meget til at læse denne bog. Jeg har ikke læst noget af forfatteren før, men har hørt rigtig meget godt om hende. Og jeg må sige, at jeg kun kan tilslutte mig, fordi jeg synes virkelig at ’Historien om os’ var en fantastisk bog, og det er helt sikkert en kærlighedsbog, jeg bliver nødt til at læse igen. Jeg skulle lige ind i universet og vores hovedperson, da jeg simpelthen synes, hun var utrolig kold til at starte med, men jo længere vi kommer ind, jo mere åbner hun op, og vi får en følsom historie fortalt.

Jeg elskede bogens opbygning. Vi starter i nutiden sammen med vores hovedperson Emiline. Man behøver ikke kigge længe på hende for at se, at hun lider, men hun ignorer det tydeligvis selv. Lige indtil en dag, hvor det ikke kan lade sig gøre længere, da hun finder denne bog, som er skrevet om hende og af hendes første og store kærlighed. Jeg kunne virkelig godt lide, at vi bliver taget tilbage i tiden ved hjælp af bogen og ved at Emiline læser i den, og derved flyver vi tilbage til nutiden, hvor hun reflekterer over den og egentligt også over hendes liv nu.

Det blev bare endnu mere lækkert, når vi så også møder Jason, som virkelig er charmerende i bogen, og man har bare lyst til at få flere sider, hvor han også er med i. Jeg synes hele handlingen til bogen er meget godt udtænkt, og for mig var det unikt, da jeg ikke mindes at have læst lignende helt på samme måde før. Siderne fløj bare, og jeg kunne ikke lægge bogen fra mig på et eneste tidspunkt, fordi jeg simpelthen bare skulle vide, hvad der var sket for Emiline og Jason både i bogen og i virkeligheden.

Derfor er det her uden tvivl en bog, jeg kan anbefale andre at tage fat i. Jeg synes, det var en sød, følsom og spændende læseoplevelse, som jeg helt sikkert kommer til at nyde en gang mere.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *