“Hjem til stjernerne” af Carey Heywood

image_pdfimage_print

Hjem til stjernerne

Originaltitel: Fix me not
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Woodlake-serien
Oversat af: Camilla Engkjær Laursen

Genre: Kærlighedsroman

Sider: 276
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 3. august 2020

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Det var fedt at være tilbage i universet, som jeg synes er både hyggeligt og sødt.

streg

Resumé

Abby er pludselig hjemløs, efter hendes hus styrtede i et jordfaldshul. Men der skal mere til at vælte hende, så hun lægger hurtig en plan, så hun kan komme ovenpå igen. Hun føler sig dog lidt udenfor, da både hendes brødre og veninder er i gang med at stifte familie, mens hendes fritid primært bruges på at se anime med sin kat. Da hun bliver hyret til at være ejendomsmægler for Spencer, som hun har gået i High School med, kan hun næsten ikke genkende ham. Han er vendt tilbage til byen og arbejder som astronom på universitetet, men meget er sket siden de gik i skole sammen. Har de måske en fremtid sammen nu, hvor de er blevet voksne?

streg

Anmeldelse

Jeg kunne rigtig godt lide den søde historie, der var i ’Hjem til stjernerne’. Selvom den minder om de andre bøger i genren, har den alligevel nogle scener, der adskiller den fra resten, som jeg bare nød i fulde drag. Der er både humor og nogle kiksede scener til stede, men jeg synes det passede så fint ind, når den ene af karaktererne er lidt nørdet.

Abby har vi mødt før i de andre bøger, og jeg har altid godt kunne lide hende, og det blev ikke mindre i hendes egen fortælling. Hun viser også en mere genert side frem, selvom hun stadig er typen med ben i næsen, der kæmper for det hun tror på.

Spencer er til gengæld virkelig sød. Jeg tænker faktisk, at han er lidt nuttet med den måde, han er så nervøs og genert på i starten, men han udvikler sig også enormt meget igennem bogen. Han begyndte at træde mere i karakter, jo tryggere han blev, og det klædte ham også, så han blev lidt mere en mand i stedet for så drenget.

Jeg var godt underholdt undervejs, og fik faktisk lidt kampgejst fra Abby, der bare vælger at tage styring over sit eget liv, og så må alt det med mand, børn osv. vente, til hun har mødt den rigtige. Det var ret inspirerende, at hun var sådan en powerkvinde, der valgte selv at bestemme sin skæbne, og det er også noget jeg vil huske bogen for.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.