“Hul i hovedet” af Nicole Boyle Rødtnes

Hul i hovedet

Original titel: Hul i hovedet
Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Genre: Ungdomsroman
Sider: 209
Forlag: Alvilda
Udkom: August 2015

DUO 6 stjerner

 

 

 

 

 

Jeg elskede ’Hul i hovedet’, og kunne slet ikke lægge den fra mig. Jeg havde slet ikke lyst til at den stoppede, for det var virkelig en sand læsefornøjelse.

streg

Resumé

Vega slår hovedet og får en hjerneblødning til en fest. Da hun igen vågner op på hospitalet, bliver hun ramt af sorg og fortvivlelse, da hun finder ud af at hun har mistet sin stemme. Vegas liv er ikke det samme efter det, og hun kæmper hver dag med sin sygdom. En dag møder hun Theo, som ligesom hende også har mistet sin stemme. De føler med det samme en forståelse overfor hinanden. Men kan man elske uden ord? I takt med at Vega tilbringer tid sammen med Theo, dukker flere og flere minder op fra festen – hvad skete der egentligt den aften?

streg

Anmeldelse

Jeg elskede virkelig ’Hul i hovedet’. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig, fordi jeg blev nød til at høre hvad der skete med Vega, hendes familie, venner og ikke mindst Theo. Derfor var jeg faktisk helt ked af det, da bogen sluttede, fordi for mig var den slet ikke færdig endnu. Jeg ville i hvert fald gerne blive ved med at læse om Vega og hendes liv.

Jeg kunne virkelig sætte mig i Vegas sted, uden at have oplevet noget lignede i mit eget liv. Nicole Boyle Rødtnes formår nemlig at få Vegas følelser og tanker ud i bogen. Man kan virkelig føle det i bogen, igennem hendes handlinger og nogle gange det, som ikke blev sagt. Man sidder selv tilbage med en tanke omkring hvad jeg ville gøre, hvis dette var mig. Alle personerne bidrager med deres for at gøre ’Hul i hovedet’ til noget specielt for mig.

Derudover giver ’Hul i hovedet’ dig faktisk også spænding, fordi Vegas minder omkring aftenen til festen er kommet tilbage, og hun ønsker at finde ud af hvad der skete. Jeg kunne rigtig godt lide, at bogen også tilbød andet end hverdagen for Vega. Dette synes jeg fungerede rigtig godt, og var med til at både give bogen mere, men også gøre den meget realistisk.

Jeg vil også lige hurtigt nævne forsiden. I starten tænkte jeg at forsiden ikke gav helt så meget meningen, men den var pæn. Efter jeg havde læst bogen, gav alt på forsiden meningen og fungerede virkelig godt sammen med historien. Jeg kan kun anbefale ’Hul i hovedet’, som giver dig en sød kærlighedsbog med utrolig meget dybde, og måske ender du også med at elske historien ligesom jeg gør.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *