“Hun” af Carey Heywood

image_pdfimage_print

hun

Original titel: Her
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Him and Her
Genre: Kærlighedsroman
Oversætter: Rie Lund Rosenkilde
Sider: 248
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 10. november 2017

5,5 DUO

 

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret

Det var virkelig rart at læse Wills historie, efter at have læst ’Ham’, og se hvordan han har oplevet forelskelsen, sorgen og nu den nye chance som de får. .

streg

Resumé

Will’s liv blev smadret den dag, hvor Sarah tog afsted, uden at give ham besked. Han forstod ikke hvorfor hun tog afsted, men nu er hun tilbage 7 år senere, i forbindelse med hendes brors bryllup. Will har forsøgt at få sit liv til at hænge sammen, efter at hun tog afsted, og nu hvor hun er tilbage, vil han ikke lade hende tage afsted igen uden kamp, især ikke hvis det bliver uden ham. Han vil gøre alt, for aldrig at miste hende igen. 

streg

Anmeldelse

Efter jeg læste bogen ’Ham’, som jeg virkelig var vild, glædede jeg mig meget til at læse videre på den næste. Jeg var også meget spændt på, hvordan det ville være at læse hans historie, og finde ud af, om vi ville få ny viden, eller om vi ville køre i den samme historie, men fra Wills synspunkt. Det viste sig, at vi fik en rigtig god blanding. Jeg er stadig vild med denne smukke kærlighedshistorie, som får en chance til. Den er sød, hyggelig og en rigtig feel-good roman, som jeg tror kan være en serie, som jeg vender tilbage til, når jeg har brug for en ukompliceret smuk kærlighedshistorie.

Som sagt var jeg meget spændt på, hvordan forfatteren ville gribe handlingen an, når den kom fra Wills synspunkt. Dette synes jeg, hun kom rigtig godt omkring, fordi vi starter med at gå tilbage i tiden, hvor vi ser de samme scener, som vi fik fortalt i ’Ham’. Det var meget interessant at se det fra hans synsvinkel, få hans tanker, og se hvor tydeligt de kan gå forbi hinanden, indtil en af dem tager mod til sig. Jeg synes helt sikkert, at det er starten og slutningen, som er bedst i ’Hun’. Starten, fordi det er der forelskelsen opstår, og i slutningen, fordi der bliver vi taget med til Sarahs hverdag, hvor Will skal forsøge at leve sammen med hende.

Jeg kunne rigtig godt lide Sarah som person, hun var en meget spændende Jeg kunne godt lide slutningen, fordi der er vi tilbage i Sarahs lejlighed, hvor hun tager på arbejde, og Will skal få en hverdag til at fungere, og samtidig er forholdet stadig så nyt. Jeg kan rigtig godt lide Will. Han er meget easy-going, og det er meget hyggelig at følge hans tanker omkring det hele. Det er også meget smukt, at de har bibeholdt deres forelskelse i hinanden, efter så mange år fra hinanden.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kan anbefale ’Ham’ og ’Hun’ til enhver, som er en sucker for en god kærlighedsfortælling. Man skal ikke forvente, at der sker en hel masse i bogen, men hvis man godt kan lide at læse en bog, som er stille og rolig, og hvor kærligheden er i højsædet, så synes jeg bestemt, man skal tage fat i bøgerne. Jeg glæder mig i hvert fald utroligt meget, til at læse den tredje bog, hvor vi får lov at følge parret endnu engang.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.