“Hvide løgne” af M. Leighton

Hvide løgne

Original titel: All the Pretty Lies
Forfatter: M. Leighton
Serie: Pretty
Oversat af: Marie Louise Kopp
Genre: Erotisk kærlighedsbog
Sider: 261
Forlag: Flamingo
Udkom: 6. oktober 2016

DUO 6 stjerner

 

 

 

 

’Hvide løgne’ ramte mig virkelig dybt! Den var hyggelig og intens, samtidig med at den rummede så meget mere med et budskab om, at man skal leve livet når man har det.

streg

Resumé

Sloane Locke har levet et meget beskyttet liv sammen med sin far og sine brødre. Men nu er hun fyldt 21 og skal leve livet og nyde det til det fulde. En dag møder hun Hemi, som er på sin egen mission. Der er intet som kan slå ham ud af kurs, lige indtil han møder Sloane. De får hurtigt et godt øje til hinanden. Kan de begge give slip og nyde livet? Eller er alt ikke som det ser ud til at være?

streg

Anmeldelse

Jeg blev faktisk ret hurtig fanget af ’Hvide løgne’. Jeg kom hurtigt ind i historien, fordi jeg lærte hovedpersonerne at kende med det samme. Der var ikke så meget, man skulle forholde sig til, så det kørte bare derudaf med siderne. Hovedpersonen Sloane fangede også min opmærksomhed helt vildt hurtigt. Jeg kunne lide hende med det samme. Eftersom hun har levet et liv som var meget beskyttet, var hun ikke naiv eller træls at høre om. Til gengæld fandt jeg hende spændende og kunne tydeligt mærke, at hun rummede på mere, end hvad man lige havde forestillet sig til at starte med.

Her kunne jeg vildt godt lide den måde, som forfatteren lokker os ind med en lille hemmelighed, som kun mig og hende ved. Forfatteren giver os nogle hint til, at vi kan gætte med i hvad hemmeligheden er, som bogen bygger på. Måden hun gør det på, er at vi følger Sloane som hovedpersonen i bogen, men tit fik man også et lille indblik i Hemis liv og tanker. Dette gjorde at spændingen var med hele vejen igennem og jeg kedede mig ikke på noget tidspunkt. Tværtimod var jeg meget fanget af de meget intense hovedpersoner, som jeg blev præsenteret for.

Jeg havde før læst og set på forfatteren, M. Leightons, bøger, så da jeg så at ’Pretty’ serien blev oversat, som jeg ikke havde fået læst på engelsk endnu, blev jeg utrolig glad. Jeg blev så endnu mere glad, da jeg fik dem, fordi coveret var super flot og bogen rigtig dejlig at holde ved. Den var let og med bløde sider. Derfor kunne jeg slet ikke vente med at komme i gang med bogen.

’Hvide løgne’ rummer virkelig mange forskellige ting i sig. Bogen bygger meget på forholdet mellem Sloane og Hemi, så her har vi de tydelige problemer med kærligheden. Der var også nogle intense sider om, hvordan forholdet udvikler sig, uden at det blev for vulgært. Mere end det handlede bogen også om et stærkt budskab, om hvor vigtigt det er at leve livet og huske at nyde det hele. Dette budskab kom rigtig tydelig og gennemført igennem i historien og i hovedpersonerne. Dette betød også at det ikke kommer til at være en bog, jeg lige pludselige glemmer, fordi jeg havde en bestemt følelse, da jeg læste bogen. Jeg var bare ked af, at jeg ikke kunne få lov til at læse mere om hovedpersonerne Sloane og Hemi, og få lov til at følge dem lidt endnu.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *