“Hvis du var min” af Melanie Harlow

hvis du var min

Original titel: If you were mine
Forfatter: Melanie Harlow
G
enre: Ungdomsroman, erotik
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

Sider: 284
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 28. februar 2019

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg var helt vild med setuppet i ’Hvis du var min’, hvor Claire hyrer en mand til at være hendes kæreste til et bryllup, for at undgå at sidde ved singlebordet – det mindede mig om filmen ’The Wedding Date’, som jeg elsker!

streg

Resumé

Claire er blevet inviteret til bryllup ved sin kollega, og da kollegaen spørger hende, om hun kommer alene, kommer hun til at sige, at hun tager sin kæreste med – en kæreste, hun opdigtede i øjeblikket, da hun gerne vil undgå at sidde ved singlebordet endnu engang. Problemet er bare, at nu bliver hun nødt til at finde en mand, der vil spille hendes kæreste for en aften, og desperate tider kalder på desperate måder – inden hun får set sig om, befinder hun sig på en hjemmeside, hvor man kan hyre mænd til at være ens ledsager til begivenheder, men er det nu sikkert?

streg

Anmeldelse

Setuppet bag ’Hvis du var min’ var jeg vildt begejstret for, da det mindede lidt om filmen ’The Wedding Date’, som er en film, jeg er helt vild med og har set utallige gange. Samtidig syntes jeg, at det var nemt at identificere mig med Claire, fordi jeg selv har stået i den situation, at jeg skulle til bryllup, men ikke havde en date at tage med – jeg var dog ikke ude at hyre en mand til at være min ledsager, men jeg kan godt relatere til det.

Jeg kan virkelig godt lide Claire. Hun har en stærk personlighed, og selvom hun er bange, så udvikler hun sig og overskrider sine egne grænser, hvilket jeg beundrer, at hun er så modig. Theo, som er manden, hun hyrer, bærer rundt på en masse bagage, men da han møder Claire, begynder han stille og roligt at åbne op og hele de gamle sår, selvom det er en svær og længerevarende proces.

Vi møder også Margot igen, og det var rigtig fint at få et gensyn med hende og Jack, som vi mødte i ’Da jeg faldt’. Jeg håber dog også, at vi får den sidste venindes historie, selvom hun har fundet manden i hendes liv. ’Hvis du var min’ var virkelig en hyggelig og skøn læseoplevelse, og jeg nød at læse mere fra Melanie Harlow, som er sindssyg god til at fortælle hendes historier, så man er revet med fra side 1, og endnu engang tog det ingen tid at komme igennem hendes bog.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *