“Indtil November” af Aurora Rose Reynolds

image_pdfimage_print

Indtil November

Original titel: Until November
Forfatter: Aurora Rose Reynolds
Oversat af: Maria Bech
Genre: Kærlighedsroman
Serie: Indtil

Forlag: Palatium Books
Sider: 251
Udgivelsesdato: 1. juli 2018

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Da jeg opdagede at ’Indtil November’ udkom på dansk reddede det seriøst min ellers ret trælse dag! Det er fire år siden, at jeg har læst den på engelsk, og jeg elskede den så meget, at jeg siden har købt og læst videre i serien på engelsk, efterhånden som de er blevet udgivet.

streg

Resumé

November er flygtet fra sin mor og New York, og taget til en lille by i Tennessee, hvor hendes far bor. Det er først for nyligt, at hun blev opsøgt af sin far, så hun glæder sig til at lære ham og den side af familien bedre at kende. Hun har altid været til last for sin mor, så hun håber, at hun kan få et bedre forhold til sin far og hans familie. Det er meningen, at hun skal hjælpe sin far med regnskaberne på den stripklub han ejer. Den første dag støder hun ind i Asher – den perfekte mand, lige indtil han åbner munden, og hun finder ud af, hvor stor en narrøv han er. Men Asher har andre planer.

streg

Anmeldelse

Jeg opdagede lige, at det er fire år siden, at jeg læste ’Indtil November’ første gang, men den har virkelig sat sig fast hos mig. Historien var stadig på nethinden, og ligesom November, når hun bliver begejstret for noget, sad jeg og klappede i mine hænder, da jeg opdagede, at den udkom på dansk. Det var en fantastisk nyhed, der bare lige gjorde ugen så meget bedre!

Allerede da jeg læste den for fire år siden, vidste jeg, at her havde jeg fundet noget godt, så jeg har også købt de andre bøger i serien, efterhånden som de udkom på engelsk. Derfor var det et dejligt gensyn med November og Asher her i ’Indtil November’, som er en historie, jeg aldrig bliver træt af at læse.

Den er til den meget erotiske side, og Asher er virkelig en dominerede mand, som gør lige præcis som det passer ham, ligegyldig hvad November siger, eller hvor meget hun protesterer. Jeg synes dog alligevel, at November er en stærk kvinde med den barndom, hun har haft, og selvom Asher er så dominerede, så får hun stadig sin vilje indimellem. Desuden har Asher nogle virkelig gode pointer, som November også ender med at indse hen af vejen.

Den pingpong der er mellem dem er super fed at overvære, og selvom den til tider er voldsom dominerede, var det ikke noget, der generede mig – tværtimod. Det er lækkert at møde en karakter, der er så meget mand, som Asher er, og jeg kunne heller ikke undgå at falde lidt for ham.

Jeg kan slet ikke vente med at læse de andre bøger i serien på dansk, som jeg håber også bliver oversat. Det er virkelig skønt at et forlag har fået øjnene op for denne fantastiske serie, og jeg er sikker på, at den nok skal falde i danskernes smag, når de først får øjnene op for den. Den er i hvert fald blandt mine favorit bøger, fordi de er så skønne og alle indeholder hver deres særlige historie, som går lige i hjertet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.