“Infernoet” på Blu-ray

image_pdfimage_print

Infernoet

Original titel: The Maze Runner: The Scorch Trials
Genre: Science fiction, action
Spilletid: 2 timer og 9 minutter
Udgivelse: 28. januar 2016
Skuespillere: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Will Poulter og Kaya Scodelario
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO stjerner III

 

Jeg havde høje forventninger til ’Infernoet’, især efter at have set ’Labyrinten’. Jeg endte dog også med at sidde på kanten af sofaen i spænding, men var samtidig helt vildt forvirret over alt det der skete.


streg

Resumé 

Thomas og hans venner er sluppet ud af labyrinten, og blevet reddet af en gruppe oprører. Eller sådan ser det ud. Der går dog ikke lang tid, før det går op for Thomas, at noget er helt galt, og da han ikke kan få den information han søger fra redningsgruppen, beslutter han sig for, selv at finde ud af hvad der foregår. Dét Thomas finder frem til, ender med at sende dem ud på endnu en vild flugt, men kan de overleve ude i ørkenen, og væk fra de beskyttende mure de levede under før?

streg

Anmeldelse 

Der er ikke sparet på spændingsniveaet i ’Infernoet’, som indimellem var noget skræmmende at se, da det er nogle uhyggelige hændelser Thomas og hans venner kommer ud for. Jeg må dog tilstå, at jeg sad og var lidt forvirret over handlingen. Det er godt nok noget tid siden, at jeg læste bogen, som filmen er baseret på, men jeg synes nu ikke helt, det var det, som skete i bogen. Det gjorde den dog ikke dårlig – jeg måtte bare adskille filmen fra bogens handling.

Skuespillerholdet til disse to film (indtil videre) er virkelig stærkt! Jeg er meget imponeret over deres indlevelse i rollerne, da det ligger så langt fra den virkelighed og hverdag, som vi kender i dag. De er dog meget overbevisende i deres roller, og jeg kan ikke undgå at holde lidt af især Thomas, men også hans nærmeste venner.

Omgivelserne og de steder vi ser i ’Infernoet’ passer dog meget godt til bogen, og det er virkelig godt lavet. Jeg var slet ikke i tvivl om, hvor jeg var henne, når jeg så på miljøet eller bygningerne. Jeg er dog spændt på at se hvor det hele ender henne, nu når handlingen er så langt fra den i bogen.

Derfor er det også mit håb, at de fortsætter og færdiggøre serien, og får filmet den sidste. Indtil videre ser det ud til, at den udkommer i 2017, så det krydser jeg i hvert fald fingre for, at det kommer til at se. Det ville i hvert fald være ærgerligt at slutte historien her. Jeg kan kun anbefale andre at se filmen, som godt nok er utrolig barsk, men på den måde også henvender sig til et bredt publikum, men vær dog opmærksom på, at handlingen ikke er som i bogen – så er du advaret.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.