“Iron Man 3” på dvd

Titel: Iron Man 3
Instruktører: Shane Black
Skuespillere: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley, Guy Pearce, Don Cheadle, Rebecca Hall, Jon Favreau
Genre: Action, Adventure
Spilletid: 2 timer og 10 minutter
Copyright: Disney Pictures


DUO 6 stjerner

 

Uden tvivl en af de bedste Marvel-film til dato! Jeg tror aldrig jeg vil blive træt af at se denne film.

streg

Resumé

Tony Stark har det perfekte liv. Han har endelig fundet kærligheden, nemlig hans tidligere assistent Pepper Pots. Han er rig, og lever et luksusliv. Og sidst men ikke mindst er han Iron Man. Desværre er alt ikke som det skal være. Tony lider af mareridt efter ham og resten af The Avengers måtte kæmpe mod Loke og hans aliens i New York. Nu frygter Tony, hele tiden for sine nærmestes liv, og han har god grund til at være bekymret, da han kommer til at lægge sig ud med en ny fjende – nemlig The Mandarin, som viser sig at være Tonys største fjende til dato.

streg

Anmeldelse

Da jeg modtog Iron Man 3 startede jeg med at se de andre to Iron Man film og derefter The Avengers for lige at få det hele opsummeret.
Jeg så Iron Man 3 i biografen og jeg var vild med den! Men nu var det ved at være et godt stykke tid siden, og min Iron Man-Feber er faldet siden. Alligevel glædede jeg mig meget til at se den igen, og det var lige så en stor fornøjelse at se filmen for anden gang, som det var første gang.

Jeg var meget ’oppe og køre’ da jeg så Iron Man i biografen, så nu efter at have set den igen, lagde jeg også mærke til lidt andre ting i filmen, som jeg ikke havde opdaget første gang jeg så den. Dog skal det siges at filmen stadig er helt fantastisk, og at det kun er en positiv ting, at jeg også har fået noget ud af den anden gang.

En ting som filmen også mindede mig om, er at der til sidst står ”Tony Stark will retun” så om vi får flere Iron Man film, eller om der ’bare’ er tale om de kommende Avengers film, ved jeg, men jeg ser bestem frem til flere film med Robert Downey Jr. I rollen som Iron Man.

 streg

Jeg har valgt at fokusere på ekstramaterialet i denne anmeldelse, som består af et smukkig bag scenerne med optagelserne fra en af mine ynglings scener i hele filmen, og et kig på den kommende film ”Thor – The dark world” som jeg ikke kan vente med at se!

Deconstructing The Scene: Attack On Air Force One.

Vi kommer om bag scenen og ser optagelserne og planlægningen for en af mine absolutte yndlings scener i hele filmen – nemlig da flyet Air Force One bliver angrebet og Tony må prøve at redde 13 mennesker som ryger ud af flyet.
Det var imponerende at se disse optagelser, og man finder faktisk ud af, at det ikke bare er green-screen men faktisk rigtige optagelser. De 13 personer er faldskærmsudspringer, og dette er også med til at forklare hvorfor jeg fandt denne scene så imponerende.
Man ser også virkelig hvor stort et arbejde det er, at lave sådan en film. For scenen tager måske 5 minutter i filmen, mens den tager flere måneder at lave.
En anden ting som virkelig var fantastisk er også, at der er undertekster i ekstramaterialet, hvilket der ikke er særlig tit – og som uden tvivl kan afholde nogle for at se det – og det var virkelig rart til en forandring.

Exclusive Behind The Scenes Look – Thor: The Dark World

Vi kommer også bag om scenen på den kommende film “Thor – The Dark World” Hvor vi igen møder Thor og hans (adoptiv) bror Loki. Vi ser lidt fra traileren og høre skuespillernes mening om filmen, og når han er så glad for disse film som jeg er, er sådan et klip virkelig guld værd.

Jeg kan kun anbefale dem som endnu ikke har set ”Iron Man 3” i at gøre det i en fart! Men husk også de andre Marvel superhelte. De er alle sammen utrolige gode.

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *