“Justin Bieber’s Believe” på Blu-ray

Believe

Original titel: Justin Bieber’s Believe
Genre: Musikdokumentar
Spilletid: 1 time og 32 minutter
Udgivelse: 24. april 2014
Filmselskab: Nordisk Film

DUO stjerner III

 

 

 

Jeg vil ikke ligefrem kalde mig selv en ”Belieber”, men jeg har alligevel kæmpe stor respekt for Justin Bieber, og dét han har opnået på så kort tid. Derfor var jeg også spændt på, om jeg ville lære mere omkring popstjernen. 


streg

Resumé 

Justin Bieber har på få år gået fra en ukendt YouTube-sanger til at være en af verdens største popstjerner. Hvert skridt han tager, bliver overvåget og fulgt nøje, og han må hele tiden leve med at være i mediernes spotlys. Fansene er vokset op med ham, og været der for ham hele vejen. Som popstjerne vil der blive sladret om dig, og du vil næsten ikke have et privatliv. Nu kommer sandheden – er du klar?

streg

Anmeldelse 

Justin Bieber er gået fra at være en ukendt dreng, der levede i Canada, til at være en af de største popstjerner i vores tid. Han er vokset siden ”Never Say Never” og som alle andre, er han heller ikke fejlfri. Han lever under et stort pres, som de færreste kan sætte sig ind, fordi alt hvad han gør, bliver overvåget, fortolket eller misforstået, og derfor følger sladderen også med ligegyldigt hvor han befinder sig.

Denne musikdokumentar der er lavet om Justin Bieber lukker alle hans fans, også kaldet ”Beliebers”, ind i den verden, som han hver dag må begå sig i. Denne film virker for mig, som en han har stykket sammen, for at give noget tilbage til sine fans, for al deres hjælp, støtte og ikke mindst troen på ham.

På trods af at vi får et insider-blik i hans hverdag og hvordan hans tourné bliver sat sammen, manglede jeg alligevel lidt. Jeg havde troet, at der ville være flere interviews med ham, hvor han fortæller om sit liv, men ofte var der andre, der fortalte om ham. Jeg blev dog klogere på hvilken person han er, og hvad han står for, og fik ikke mindst ting af vide, som jeg ikke kendte til før, hvilket var en stor bonus ved filmen.

’Believe’ er helt sikkert en film, som alle hans ”Beliebers” vil være ellevilde med, da dette er noget der kommer fra ham. Han viser også i filmen, at han er en normal fyr, som også bliver berørt af svære situationer, ligesom alle os andre. Der er en helt speciel pige, som hed Avalanna, som har fyldt rigtig meget i Justins liv og derfor helt naturligt også fyldte meget hos hans fans, da han vidste sin bløde side og hvor normal han er (på trods af berømmelsen), som jeg fandt ud af, at han har dedikeret filmen til. Hun optrådte også en del i den, og jeg må da indrømme, at det var svært, ikke at blive berørt under de scener. Det er altid hårdt at miste.

Jeg synes, at ’Justin Bieber’s Believe’ var en lærerig film, der går bag facaden, og samtidig viser Justins store kærlighed til alle hans fans. Jeg manglede lidt mere, hvor det var ham, der fortalte, men uanset hvad, så vil enhver ”Belieber” helt sikkert ikke blive skuffet over den, da man får lidt af det hele fra hans verden, og ikke mindst hans turne. Og som en bonus, er der jo ekstra materiale på blu-rayen til alle dedikerede fans, hvor der er 18 minutters slettede og forlængede scener, som man kan nyde!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *