“Kamp til stregen” af Elle Kennedy

kamp til stregen

Original titel: The Goal
Forfatter: Elle Kennedy
Serie: Off Campus
Genre: Ungdomsbog, erotik
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Sider: 476
Forlag: Flamingo  Udgivelsesdato: 15. marts 2017

DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Så kom afslutningen på ’Off-campus’ serien, som både bragte smil og tårer frem hos mig.

streg

Resumé

Sabrina har altid været vant til at klare sig selv og kæmpe for alt hvad hun vil have. Hun har to jobs for at spare sammen til college, og nægter at blive distraheret af fyre og sex. En aften møder hun Tucker og hun har svært ved at bekæmpe det altopslugende begær der opstår, når hun ser på ham. Sabrina ender med at bukke under for begæret, som får stor betydning for hendes fremtid. Hele hendes verden bliver vendt på hovedet, da hun opdager at hun er gravid. Alle hendes planer må genovervejes og ikke mindst om hun skal beholde barnet.

streg

Anmeldelse

Jeg var utrolig nysgerrig efter at få Tuckers historie, efter at der var blevet åbnet lidt op for den i ’Dømt ude’. ’Kamp til stregen’ handler om Tucker og Sabrina og deres historie og jeg syntes faktisk, at det var en virkelig god afslutning på serien, på trods af at jeg sagtens kunne være blevet i det univers. Derudover synes jeg, at der er potentiale for at lave en spinoff serie til denne, som skulle omhandle Sabrinas to veninder, som jeg er blevet lidt interesseret i at vide mere om.

Efter at have fået Deans syn på Sabrina, havde jeg nok fået det indtryk, at hun var lidt af en stram bitch. Det viste sig at være så langt fra hende, som man næsten kan komme. Hun er hårdtarbejdende, har drømme og planer, er en trofast veninde og så har hun bygget en mur op omkring sit hjerte, og på mange måder kunne jeg relatere til hende.

Tucker er bare the good guy all the way! Og jeg var helt vild med det. Det betyder dog også, at der ikke er ligeså store dramaer og intriger, som jeg synes har været tilfældet i de andre bøger i serien. Men jeg faldt virkelig for Tucker og hans gentlemans maner. Han er virkelig en støttende og tålmodig fyr med hjertet på det rette sted.

’Kamp til stregen’ handler især om det, vi har med i bagage af forskellige ting. Sabrina har ikke haft en nem opvækst, og det samme er tilfældet for Tucker, der mistede sin far, da han kun var tre år, hvilket gjorde at hans mor måtte arbejde dobbelt så hårdt, for at give ham alt det, hun ville have at han skulle have.

Hvis du var ligeså ellevild med de andre bøger i ’Off-campus’ serien, vil du også elske ’Kamp til stregen’. Jeg ved i hvert fald, at jeg er blevet ret så stor fan at Elle Kennedys bøger, og vil helt klart se nærmere på, hvad hun ellers har skrevet, som kunne være interessant at læse. God fornøjelse med serien, hvis du endnu ikke har læst den – du kan godt glæde dig!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *