“Kendras blind date” af Ella-Maluca Floyd

image_pdfimage_print

kendras blind date

Original titel: Kendras Blind Date
Forfatter: Ella-Maluca Floyd
Serie: Tør du
Genre: Erotisk roman
Sidetal: 196
Forlag: Forlaget Nelumbo
Udgivelsesdato: 15. juli 2018

duo 4½

 

 

 

 

Tak til Forlaget Nelumbo for anmeldereksemplaret.

’Kendras blind date’ indeholdte flere overraskelser, og jeg nød at læse den.
streg

Resumé

Kendra og hendes to veninder er vant til ofte af udfordre hinanden, og nu er det blevet Kendras tur. Denne gang består udfordringen af speeddating, og Kendra er mildest talt ikke glad. Men da aftenen alligevel udvikler sig til at blive en succes og hun ender i armene på en intens elsker, er hun alligevel glad for, at hun tog afsted. Efter en fantastisk nat skilles de. Der går dog ikke længe, før de ramler sammen igen.

streg

Anmeldelse

Det er altid spændende at læse en bog af en forfatter, som man ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Når det så bliver kombineret med, at det er en debutbog, bliver det bare dét mere interessant, så jeg var spændt på at læse ’Kendras blind date’. Især forsiden på bogen tiltalte mig meget.

Bogen er forholdsvis let at gå til, da den er på lige under 200 sider, og jeg havde derfor også en forventning om, at det ville være en hyggelig og nem bog, at gå i kast med. Der er dog op til flere overraskelser og twist undervejs, som jeg var helt vild med! Det var gennemtænkt og velskrevet, hvilket også medførte at historien satte dybere spor i mig.

Jeg vil forsøge ikke at afsløre for meget, da dét, at jeg var så uviden omkring disse twist, var det der virkelig gjorde historien interessant og fik mig til at læse hurtigere. Der er nogle småting, som irriterede mig undervejs i bogen. Jeg synes Logan virker lige lovlig beskyttende overfor Kendra, men jeg tror muligvis, at det skyldes den baggrund han har. Desværre blev jeg lidt småirriteret over det.

Det bliver fedt at læse videre i dette univers, hvor næste bog i serien vil handle om en af Kendras veninder. Dem glæder jeg mig også til at få et større indblik i, da det er svært at gøre i sådan en kort bog som ’Kendras blind date’, der jo først og fremmest skal have fokus på Kendra og Logans historie. Men jeg nød helt bestemt at læse den, og kan kun anbefale den til andre kærlighedshungrede læsere.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.