“Kingsman: The Secret Service” på Blu-ray

Original titel: Kingsman: The Secret Service
Genre: Action
Spilletid: 2 timer og 9 minutter
Skuespillere: Colin Firth, Samuel L. Jackson og Michael Caine
Udgivelse: 18. juni 2015
Filmselskab: 20th Century Fox

5,5 DUO

 

’Kingsman’ levede op til alle mine forventninger og mere! Den var spændende, nervepirrende, skræmmende, sjov, underholdende, sød og ikke mindst blodig.


streg

Resumé 

Kingsman er en hemmelig organisation som rekrutterer nye medlemmer, hver gang de mister en af deres agenter. Gadedrengen Gary bliver indstillet til træningsprogrammet sammen med en række andre kandidater, og står over for en række øvelser og prøvelser som efterhånden indsnævre feltet, indtil der kun er en tilbage til at overtage den plads, der er blevet ledig. Samtidig forsøger organisationen at finde ud af hvem der slog den tidligere agent ihjel, hvilket viser sig at være en større og indviklet affære end som så.

streg

Anmeldelse 

Jeg har ikke set mange James Bond film, men kan alligevel godt lide at se en spion film af og til, da de ofte fastholder spændingen hele vejen. Efter at jeg har set ’Kingsman’ er jeg blevet en endnu større fan af den type film, på trods af at den alligevel er så langt fra Bond filmene i den genre.

Taron Egerton er en forholdsvis ny skuespiller, og jeg har ikke tidligere set ham i en film, da han endnu ikke er særlig kendt. Han er dog utrolig god i rollen som gadedreng, der lærer hen af vejen at blive en gentleman, selvom han dog beholder gadedrenge charmen.

Jeg kunne rigtig godt lide at den på trods af alvoren, var underholdende og sjov undervejs. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg skal se den, da der sker så mange ting hele tiden i filmen, som sikkert gør at jeg har overset noget, som jeg så opdager næste gang jeg ser den.

Hvis du trænger til et godt grin hvor spænding er i højsædet, og samtidig have fortalt en historie om en gadedreng og de vilkår han må leve under, kan jeg helt klart anbefale dig at tage fat i ’Kingsman’, som formår at underholde dig hele vejen.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *