“Kolde hjerter” af Amber Kelly

Originaltitel: Stone Hearts
Forfatter: Amber Kelly
Serie: Poplar Falls #2
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 351
Oversat af: Dorthe Flyvø
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 28. oktober 2021

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg var spændt på Dallas historie efter at have mødt hende i ’Rene hjerter’, men jeg blev faktisk overrasket over, hvor godt forfatteren formår at give os nye indblik i hende.

streg

Bagsidetekst

Dallas Stovall havde ikke forestillet sig at vende hjem, men da hun pludselig er gravid, en mand i fængsel og ingen penge har hun intet valg. Nu seks år senere har hun kun et ønske; at være en god mor for Beau, også hvis det er på bekostning af sit eget kærlighedsliv. Hvad skal man også bruge kærlighed til, når man har sin familie og venner, særlig venner som Myer Wilson. Han står altid klar med en hjælpende hånd og behandler Beau fantastisk. Hvorfor er det så svært at få Myer ud af hovedet? Hvad nu hvis Myer er en ny chance, som kan hjælpe Dallas med at lade fortid være fortid? Hvis ikke den når at indhente hende først?

streg

Anmeldelse

Vi møder både Dallas og Myer i den første bog, så vi kender allerede lidt til vores hovedpersoner, dog mest Dallas. Hun er for mig en meget vidtomfangende personlighed og lidt rapkæftet, så det var spændende at se hende udfolde sig i sin egen bog, særligt når hun står i kontrast til den søde og stille Sophie. Men det var godt at få et andet indblik i Dallas end, hvad man havde fået indtil videre. Jeg var også hurtigt i gang med denne efter at have læst ’Rene Hjerter’, fordi jeg bare gerne ville tilbage til menneskerne og miljøet som bliver beskrevet.

Man kommer ikke helt tilbage på samme måde til det miljø, som jeg godt kunne lide i ’Rene hjerter’, fordi hverken Dallas eller Myer opholder sig på den samme Ranch, som vi møder i første bog. Dog får vi lov til at se lidt andre sider af byen og møder fortsat nogle af de andre personligheder, så det var egentligt okay, selvom jeg nok egentligt helst ville have været tilbage.

Man får et nyt indblik i Dallas i ’Kolde hjerter’, fordi man får lov at se hende i mor rollen overfor sin søde søn Beau, og man får et indblik i, hvor meget hun egentlig gemmer sit hjerte og sin fortid væk. Jeg havde en lille frygt for, at det ville blive for trivielt at læse om bedsteveninden, som finder sammen med sin storebrors barndomsven, som så mange andre bøger har været før dette, men der var alligevel nogle ting, som gjorde det anderledes og knap så forudseligt, og jeg kan ikke engang helt sætte min finger på, hvad forfatteren gør for at undgå det.

Jeg tror det er venskabet mellem Dallas og Myer, at sønnen Beau er med som element til, at det også handler om Myers kærlighed til ham. Vi har noget spænding i form af fortiden der kommer frem, og så skriver hun meget godt i form af, at hun er rigtig god til at lukke læseren ind i den nye person på en stille måde, så vi ikke bliver indhentet med et tog, men lader nogle ting være for givet i, at vi har læst bogen tidligere.

Dallas’ historie kan helt sikkert anbefales. Der sker nogle ledetråde til spændingen der skal udløses, som gjorde at jeg blev ved med at vende siderne i bogen og havde svært ved at lægge den fra mig igen. Jeg glæder mig også til at læse videre i serien.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *