“Kong: Skull Island” på Blu-Ray

Kong

Original titel: Kong: Skull Island
Genre: Action, Drama, Fantasy
Spilletid: 1 time og 58 minutter
Skuespillere:Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson og John Goddman.

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 27. juli 2017

duo 4½

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

En frisk ny vinkel på en kæmpe abe, som man ikke kan lade være med at holde af. ’Kong: Skull Island’ indeholder en masse spænding og fart over feltet. Kan man lide andre film omkring aber, vil man også kunne lide denne.


streg

Resumé

En stor gruppe forskere og soldater tager afsted på en hemmelig mission til en ukendt og farlig ø i Stillehavet, hvor mange fly og skibe forsvinder. Øen viser sig hurtigt at være smuk, men også forræderisk og så gemmer den virkelig på en stor hemmelighed. De er nemlig trådt lige ind i den mystiske Kongs jungle og territorium, som han gør alt for at beskytte.

streg

Anmeldelse

Jeg vil gerne indrømme, at jeg faktisk troede, at det på en eller anden måde var en efterfølger eller en 2’er til ’King Kong’. Lige indtil at jeg blev gjort opmærksom på, at det måske ikke helt var sådan. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har åbenbart en forkærlighed for film med aber. Jeg var vild med ’King Kong’ og har også været ret glad for ’Planet of the Apes’. Så jeg var meget spændt på, hvor vi ville blive taget med hen denne gang.

Der var rigtig god spænding igennem hele filmen, synes jeg. Det var kun i starten, at man lige skulle ind i, hvad der helt præcis skete, og hvorfor det skete. Jeg skulle i hvert fald lige finde ud af, hvorfor de overhovedet skulle hen på øen og hvorfor. Man får en rigtig god forklaring længere inde i filmen, som giver god mening. Jeg følte, at der kom godt tempo i filmen, da man møder huleboeren, som er spillet af John C. Reilly. Det var lidt som at filmen blev steg en takt, da vi mødte ham, både i forbindelse med humoren og spændingen.

Så som I nok kan regne ud, synes jeg skuespilleren John C. Reilly gjorde det super godt, og rollen var bare perfekt til ham. Jeg synes det var godt fundet på, at man fik et godt indblik i øen, og om Kong af en person, som havde været der noget tid, men som alligevel også kender til verden udenfor. De andre skuespillere gjorde det også rigtig godt, men jeg må sige, at jeg mest blev imponeret John C. Reilly og Samuel L Jackson. Han spiller også sin rolle rigtig godt, og jeg oplevede, at jeg blev helt sur på ham, og havde lyst til bare at råbe af ham.

Jeg kunne godt have brugt et større indblik i Kong. Man fik et lille indblik, som gjorde at man gerne ville holde med ham, men jeg synes, at man sagtens kunne have givet ham endnu mere personlighed i filmen, end hvad man har givet ham. Det er helt sikkert en af de store mangler, jeg har i forhold til filmen. Ellers er det en film, som jeg kan anbefale, fordi jeg følte mig underholdt, og jeg følte også spændingen var i højsædet. Der var endda et tidspunkt, hvor jeg gerne ville holde mig for øjnene. Så hvis man ligesom mig godt kan lide at se film, hvor man får netop det, så skal man tag fat i ’Kong: Skull Island’.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *