“Line Of Duty”

line


Titel: ”Line Of Duty”
Genre: actiondrama
Sprog: Engelsk
Spilletid: 1 time og 40 minutter
Udkom: Februar 2014

Skuespillere:  Will Rothhaar, Joseph Julian Soria, Walter Perez, Jeremy Ray Valdez
Filmselskab: Mis. Label

2,5

 

 

De fire venner Bobby, Jason, Julian, og Derek har venner været så længe de kan huske, men jo ældre de bliver jo forskillegere veje begynder de at gå.

s

Resumé

De fire venner Bobby, Jason, Julian, og Derek har venner været så længe de kan huske, men jo ældre de bliver jo forskillegere veje begynder de at gå. Bobby og Julian er som brødre, og sammen gennemfører de High School og ender begge to med et job inde på FBI. De mister lige så stille kontakten til deres gamle venner, Jason og Derek. Dog finder de ud af, at deres to venner i dag er kriminelle, og det nu er deres job at sætte en stopper for dem.

 

s

Anmeldelse

“Line Of Duty” er historien om fire venner, som har været ude for lidt at vært i deres liv. De er bundet af de ting de har oplevet sammen, og selvom Bobby og Julian prøver at komme væk fra Jason og Derek ender de alligevel med at stå ansigt til ansigt med dem i deres voksene liv.

En stor del af filmen handler om drengenes opvækst og fortid, og hvordan de langsomt begyndte at gå andre veje. Vi ser mest til Bobby og Julian som er vokset om som brødre. Vi hører en del om Julians vanskelige liv, med to forældre som var afhængige af stoffer, og hvordan Bobbys far tog ham til sig, da han var alene.
Desværre synes jeg ikke rigtig filmen kom videre. Vi bliver ved med at høre om drengene og se hvordan de voksede op, og efter lang tids venten var der alligevel gået over en time af filmen, og lysten til at se videre var ikke særlig stor.

Jeg må dog sige at forholdet mellem Bobby og Julian nok var noget af det bedste i filmen, og det i hvert fald fik mig til at se videre. Hvad angår action var der ikke særlig meget, hvilket var lidt af en skuffelse.

Filmen vil passe godt til folk som elsker drama, og som godt kan lide action men ikke i store mængder. Forholdet mellem de fire drenge kan i hvert fald holde nogle seer fanget, og historien er spændende og kan alligevel få en til at tænke,

s

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *