“Love is war – Scarletts historie” af R. K. Lilley

Love is war

Original titel: Breaking him 
Forfatter: R. K. Lilley
Serie: Love is war
Genre: Erotisk roman
Oversætter: Lars Bøgeholt Petersen
Sider: 351
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 16. juni 2017

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret

En historie som fangede mig ret hurtigt på grund af alle de mange hemmeligheder og ledetråde, som er til stede i bogen. Hovedpersonen Scarlett fik mig også vundet over, jo længere vi kom ind på hende, både hendes nutidige og ældre jeg.

streg

Resumé

Efter flere års adskillelse møder Scarlett sin gamle high school kæreste Dante. De endte ikke et godt sted, så selvom at Scarlett har et stort begær for ham, har hun også et stort had. Hun har ikke glemt, at han svigtede hende, og nu ønsker hun at ødelægge og knuse hans hjerte, som han knuste hendes. Der er dømt krig, og i krig og kærlighed gælder alle kneb.

streg

Anmeldelse

Jeg har hørt meget til ’Love is war’ i tiden inden den udkom og kun hørt gode ting. Så jeg glædede mig meget til at komme i gang med bogen, og havde egentligt nogle store forventninger til bogen. Jeg blev heller ikke skuffet over den på nogen måde. Der var en masse spænding og en god afslutning, som kun gjorde at jeg ville have mere. Jeg havde et par problemer med at forstå Scarlett og hendes bevægelsesgrunde, fordi hendes oplevelse lå meget langt væk fra mig, men i takt med at jeg lærte hende bedre at kende, kunne jeg virkelig godt lide hende.

Der er et rigtig godt setup, ved at man skifter med at få Scarletts synsvinkel i nutiden og i fortiden. Man møder først Scarlett, hvor hun er den barske, ensomme og iltre kvinde. Hun gemmer på en masse sorg og et stort knust hjerte, som tydelig kan mærkes, både i den måde hun er overfor sine venner og sine tanker om sig selv. Man kan dog tydelig mærke forskel på hende, fra nu til fortid. Da hun er yngre, er hun mere følsom, dog stadig med et hidsigt temperament. Jeg synes, at det var vildt at se hendes udvikling, fordi man virkelig kan, at hun er blevet svigtet, men dog ved man ikke hvordan.

Der er en masse hemmeligheder og mysterier i bogen, omkring hvad der er sket mellem Scarlett og Dante. Jeg er meget spændt på at finde ud af, hvad der helt konkret er sket mellem Scarlett og Dante, og på hvad Dantes historie er. Jeg har nogle teorier, så jeg er meget spændt på, om de holder stik eller om jeg helt er ved siden af. ’Scarletts historie’ ender meget brat, som gjorde at jeg sad tilbage med en masse spænding og en stor lyst til at hoppe lige ind i Dantes bog. I starten tænkte jeg lidt over, hvorfor vi skulle have deres begges historier, og om det ville være en gentagelse af Scarletts historie, men eftersom at der er så mange usagte ting, så glæder jeg mig meget til at begynde.

Jeg kan uden tvivl anbefale dig at læse ’Love is War – Scarletts historie’. Den byder på spænding, intriger og kærlighed med en masse begær. Jeg blev hurtigt fanget af historien, og Scarletts personlighed endte med at vinde meget ind på mig, efter jeg i starten ikke regnede med, at jeg ville kunne lide hende. 

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *