“Lucifer” sæson 2 på DVD

Lucifer 2

Original titel: Lucifer Season 2
Serie: Lucifer
Genre: Drama, fantasy
Spilletid: 11 timer og 54 minutter
Skuespillere: Tom Ellis, Lauren German og Kevin Alejandro

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 7. februar 2018

5,5 DUO

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

’Lucifer’ sæson 2 viste sig faktisk at være endnu bedre end sin forrige. Det var en fornøjelse at være med til at opklare mord, og være med på sidelinjen, når Lucifer konfronterer sine forældre.

streg

Resumé

Lucifer og Chloe er stadig i gang med at opklare mord i Los Angeles. Imens bliver deres forhold dybere og tættere, og begynder så småt at udvikle sig, så længe de giver sig selv lov. Samtidig flygter Lucifers mor fra helvede, og hun ønsker sig brændende, at være sammen med hendes familie, hvis hun må få lov. Hun vil faktisk gøre alt for, at de kan være sammen igen. Så nu må Lucifer og hans bror, Amenadiel, slå sig sammen og tage sig af deres mor. Kan de samarbejde og finde ud af, hvad deres mor egentligt ønsker?

streg

Anmeldelse

Som jeg nævnte, synes jeg faktisk, at ’Lucifer’ sæson 2 endte med at være endnu bedre. Det var der flere grunde til. En af grundene var, at jeg følte, vi kom meget tættere ind på karaktererne, og man begyndte hurtigt at danne sig nogle favoritter. Vi bevægede os også længere ind i selve historien, og dette var også meget godt, da Lucifers mor er flygtet fra helvede, og man kan tydeligt fornemme, at hun har noget mere i gære. Jeg kan rigtig godt lide, at vi får blandet os endnu mere ind i den paranormale verden med englene.

Vi kommer meget tættere på karaktererne i denne omgang, og det er næsten hele vejen rundt. Især Lucifer, Maze og Chloe, og hvorfor hun faktisk er speciel i forhold til Lucifer. Man kommer ikke i dybden med det, men det er noget jeg ser frem til at finde ud af mere om. Man får også lov til at møde en ny karakter, og det er kriminal teknikeren, som bringer sin egen skørhed med til serien, som det jo gerne hører sig til, når der opklares mord. Men en karakter, som jeg virkelig føler udvikler sig, og som er blevet min yndlingskarakter, er dæmonen Maze. Hun bliver meget mere involveret, og hun er virkelig bare bad-ass, samtidig med at hun faktisk er meget følsom og gerne vil høre til.

Jeg glæder mig meget til at se videre i serien, fordi den foregår i et rigtig interessant univers. Jeg kan rigtig godt lide, at vi får hverdagen i form af opklaring af forskellige mordgåder og den anden side, hvor Lucifer skal prøve at finde ud af, hvad hans mor har af skumle planer. Det er også nogle spændende opklaringer, som de kommer ud for, og nogle af gangene har det også relevans for, hvad der sker ved siden af i Lucifers liv, og dette fungerer rigtig godt.

Jeg håber sæson 3 kommer lige så hurtigt efter sæson 2, som det var tilfældet mellem sæson 1 og 2. Så bliver jeg meget lykkelig, da jeg virkelig glæder mig til at se videre, og se hvad der kommer til at ske for dem alle sammen. Oveni alt dette er ’Lucifer’ sæson 2 også rigtig sjov, da skuespilleren Tom Ellis i form af djævlen selv, kommer med en masse komiske replikker, som jeg kun kunne sidde at grine lidt af i løbet af afsnittene.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *