“Lugnasad” af K. L. Berger

Lugnasad

Original titel: Lugnasad
Forfatter: K. L. Berger
Genre: Fantasy
Sider: 384
Forlag: Tellerup
Udgivelsesdato: 8. oktober 2020

 

 

 

 

 

Tak til K. L. Berger for anmeldereksemplaret.

Et ungdomsunivers med et tvist af noget overnaturligt, er nok det, der beskriver ’Lugnasad’ bedst.
streg

Resumé

30 unge har alle sammen fået en invitation til at komme på Drømmenes ø. En lejr for unge, hvor de skal udfordres og gå igennem en udvikling. Charlotte drømmer om at opleve hele verden, undtagen lige øen Lugnasad, men alligevel ender hun der. Alex drømmer om at finde ro og blive accepteret, og måske kan Lugnasad give ham de svar, han har brug for. Benjamin drømmer om at passe ind og høre til et sted, bare én gang i sit liv, men forhåbningerne for at det sker på Lugnasad er små. Lugnasad viser sig dog at indeholde meget mere, end de havde forestillet sig.

streg

Anmeldelse

Grunden til at jeg først fik lyst til at læse ’Lugnasad’ var på grund af den fængslende forside. Af en eller anden grund lokkede den mig. Jeg har dog også læst andre bøger af K. L. Berger og kan rigtig godt lide hendes skrivestil, men her fangede historien mig desværre ikke så meget.

Bogen er bygget op omkring de klassiske stereotyper, der dog har lidt tvist, men alligevel er det bare noget, jeg føler, jeg har oplevet før. Jeg tror måske, at det er grunden til at resten af min oplevelse blev lidt tam, fordi jeg følte, jeg havde oplevet det før, og det gjorde det desværre lidt kedeligt.

Der er også noget overnaturligt til stede i bogen, som lige skal tilføre lidt ekstra krydderi til dramaet, der er mellem de unge. Men selv det kunne heller ikke få gang i min nysgerrighed, og det ærgrer mig helt vildt. Jeg tror dog, at den sagtens kunne have mere nyhedsværdi ved det yngre publikum, da jeg måske har svært ved at adskille mine andre læseoplevelser, når jeg har oplevet noget lignende før.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *